Брауні з коньяком і горіхами
Інгредієнти:
– яйця – 3 шт.,
– цукор – 150 г,
– вершкове масло – 130 г,
– борошно – 130 г,
– какао-порошок – 20 г,
– шоколад – 150 г,
– горіхи (в мене мигдаль) – 150-200 г,
– коньяк – 4 ст. л.,
– ванільний цукор – 2 ч. л.
Спосіб приготування
Просіяти борошно з какао. Горіхи ледь обсмажити на сухій сковорідці або підсушити в духовці.
Шоколад із маслом розтопити на водяній бані. Розтоплений шоколад трохи охолодити і додати до нього горіхи та коньяк. Перемішати.
В окремій посудині виделкою перемішати (але не збивати) яйця з цукром та ванільним цукром до однорідного стану. Потім яйця додати до шоколадно-горіхової суміші. Перемішати.
Слідом додати просіяне борошно з какао (краще додавати частинами) і ретельно перемішати ложкою. В результаті маємо отримати в’язке тісто, як на фото.
Форму застелити пергаментним папером, папір змастити вершковим маслом. У форму вилити шоколадне тісто.
Випікати брауні у заздалегідь розігрітій до 180°С духовці, приблизно 20-25 хв. Потім випічку слід охолодити, порізати на невеликі квадратики і подавати до столу. Брауні з коньяком і горіхами готове.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися