13:15 14.082019
Салат з цвітної капусти та горіхами
Цікаве
2060
Інгредієнти:
– 500 грам цвітної капусти,
– невелика синя цибулина,
– 60 грам в’яленої журавлини,
– 40 грам волоських горіхів,
– 1 чайна ложка лимонного соку,
– сіль і перець за смаком,
– сухі прованські трави,
– оливкова олія.
Спосіб приготування
Цвітну капусту розберіть на суцвіття і варіть впродовж 5 хвилин. Потім викладіть на друшляк і обсмажте на сковорідці з оливковою олією. Посоліть і поперчіть за смаком. Після цього викладіть в тарілку і залиште охолонути.
Додайте до капусти нарізану кубиками цибулю, в’ялену журавлину, подрібнені горіхи і трави. Заправте оливковою олією і акуратно перемішайте. Готовий салат скропіть лимонним соком.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді різко подешевшала рання капуста
11:24
На Хустщині під час земляних робіт виявили кілька мінометних мін
10:52
На Закарпатті збирають перші білі гриби
10:34
У Мукачеві перевіряли, як паркуються на місцях для водіїв з інвалідністю
09:37
Студенти Ужгородського національного університету завітали до прикордонного підрозділу
09:18
Із 20 до 27 квітня тривають профілактичні заходи з боротьби з торгівлею людьми
09:00
Заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України провів зустріч із закарпатськими перевізниками
08:45
Хустський театр презентував мюзикл «Гуцулка Ксеня» в Ужгороді
08:30
У Мукачеві відбувся сімейний фестиваль
18:41
В Мукачеві перевіряли як паркуються на місцях для водіїв з інвалідністю
18:23
Всі новини
Головне
Публікації
На Закарпатті збирають перші білі гриби
10:34
На Закарпатті стартував Всесвітній тиждень імунізації
16:14
В Ужгороді відбувся концерт Івана Поповича з нагоди його 50-річчя творчої діяльності
11:23
У Берегові провели підготовчі курси викладачів народних інструментів Закарпаття
12:53
«Минай» був близьким до перемоги над «Рухом»
11:57
Всі Публікації
Фото
Відео