Запіканка з цукіні, грибами і помідорами
Інгредієнти:
– цукіні – 3-5 шт,
– печериці – 15 шт.,
– зелена цибуля – 5 стебел,
– помідори – 4-5 шт. (або 1 кошик помідорів черрі),
– сіль, мелений перець,
– сушений чебрець,
– пластівці сушеного червоного перцю,
– оливкова олія – 3 ст.л.,
– тертий сир пармезан – 1/2 чашки (або більше).
Спосіб приготування
Помідори черрі розрізати навпіл. Якщо ви будете використовувати звичайні томати, наріжте їх і викладіть на паперовий рушник, поки готуються інші інгредієнти. Це потрібно, щоб вбрався зайвий сік.
Цукіні помийте, дрібно наріжте. Зелену цибулю порубайте, гриби помийте і наріжте
Розігрійте духовку до 180 С. Викладіть 1/3 нарізаних овочів в форму для запікання, змащену маслом. Посипте сіллю, меленим перцем, чебрецем і пластівцями гострого перцю. Полийте столовою ложкою оливкової олії і посипте 1/3 частиною пармезану. Повторіть шари.
Запікайте протягом 30 хвилин або поки кабачки на стануть м’якими.
Порада: гриби можна попередньо обсмажити, додавши трохи часникового порошку.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися