28478
13:15 14.082019

Салат з цвітної капусти та горіхами

Цікаве 2068

Інгредієнти:

– 500 грам цвітної капусти,

– невелика синя цибулина,

– 60 грам в’яленої журавлини,

– 40 грам волоських горіхів,

– 1 чайна ложка лимонного соку,

– сіль і перець за смаком,

– сухі прованські трави,

– оливкова олія.

Спосіб приготування

Цвітну капусту розберіть на суцвіття і варіть впродовж 5 хвилин. Потім викладіть на друшляк і обсмажте на сковорідці з оливковою олією. Посоліть і поперчіть за смаком. Після цього викладіть в тарілку і залиште охолонути.

Додайте до капусти нарізану кубиками цибулю, в’ялену журавлину, подрібнені горіхи і трави. Заправте оливковою олією і акуратно перемішайте. Готовий салат скропіть лимонним соком.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті пенсіонер планував доправити в Румунію двох «водолазів»
10:05
В Ужгороді нагородили переможців тенісного турніру UTF (Ukrainian Tennis Federation) Cup
09:40
3520 закарпатських водіїв оштрафували за перевищення швидкості
09:36
Гранти для підприємців: успішні історії співпраці з ГО «Неємія»
09:31
Малозабезпечені сім’ї Перечинської громади отримали великодні продуктові набори
08:59
Угорські скаути Закарпаття долучилися до екотолоки у Карпатах
08:54
Судитимуть закарпатця, який під приводом пошуку зниклого військовослужбовця виманив у його дружини 10 500 доларів США
17:06
На Закарпатті прокуратура передала на ЗСУ автомобілі, які керівник ГО ввіз як гуманітарну допомогу та продавав – чоловіка судитимуть
16:34
Графік руху комунальних автобусів в Ужгороді на Великдень
16:12
Переселенка з Донецька зробила майже з нуля художню гімнастику елітним видом спорту Перечина
15:56
Всі новини