
13:15 14.082019
Салат з цвітної капусти та горіхами
Цікаве
2491
Інгредієнти:
– 500 грам цвітної капусти,
– невелика синя цибулина,
– 60 грам в’яленої журавлини,
– 40 грам волоських горіхів,
– 1 чайна ложка лимонного соку,
– сіль і перець за смаком,
– сухі прованські трави,
– оливкова олія.
Спосіб приготування
Цвітну капусту розберіть на суцвіття і варіть впродовж 5 хвилин. Потім викладіть на друшляк і обсмажте на сковорідці з оливковою олією. Посоліть і поперчіть за смаком. Після цього викладіть в тарілку і залиште охолонути.
Додайте до капусти нарізану кубиками цибулю, в’ялену журавлину, подрібнені горіхи і трави. Заправте оливковою олією і акуратно перемішайте. Готовий салат скропіть лимонним соком.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
«Бог діє»: проєкт ужгородського священника
16:33
Тендери на понад 15 мільйонів гривень, у яких виявили порушення, скасували за результатами перевірок закарпатських аудиторів
16:12
На Закарпатті понад 8 тисяч дітей відпочинуть під час літньої оздоровлювальної кампанії-2025
15:55
Огляд туру чемпіонату Закарпаття з футболу
15:40
Католицький Карітас Угорщини продовжує підтримувати заклади охорони здоров’я на Закарпатті
15:26
Через негоду в двох районах Закарпаття попадали дерева
15:11
«Кава без краваток»
14:55
Закарпатські митники виявили незаконний експорт 160 тонн агропродукції за фіктивними документами
14:44
На Закарпатті блокували канал втечі ухилянтів за кордон
14:19
У чемпіонаті Закарпаття з баскетболу без сенсацій не обійшлось
14:03
Всі новини
Головне
Публікації
Огляд туру чемпіонату Закарпаття з футболу
15:40
У чемпіонаті Закарпаття з баскетболу без сенсацій не обійшлось
14:03
До Малого Березного на відпустовий празник приїхали паломники з усього Закарпаття
11:38
Як закарпатці прикрасили свої обійстя та оселі до Зелених свят
10:23
Позиція Форуму угорських представників
09:59
Всі Публікації
Фото
Відео