
13:15 14.082019
Салат з цвітної капусти та горіхами
Цікаве
2564
Інгредієнти:
– 500 грам цвітної капусти,
– невелика синя цибулина,
– 60 грам в’яленої журавлини,
– 40 грам волоських горіхів,
– 1 чайна ложка лимонного соку,
– сіль і перець за смаком,
– сухі прованські трави,
– оливкова олія.
Спосіб приготування
Цвітну капусту розберіть на суцвіття і варіть впродовж 5 хвилин. Потім викладіть на друшляк і обсмажте на сковорідці з оливковою олією. Посоліть і поперчіть за смаком. Після цього викладіть в тарілку і залиште охолонути.
Додайте до капусти нарізану кубиками цибулю, в’ялену журавлину, подрібнені горіхи і трави. Заправте оливковою олією і акуратно перемішайте. Готовий салат скропіть лимонним соком.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Ужгородці здобули нагороди на Міжнародних дитячих іграх у Таллінні
17:52
Майже 90 тонн пшениці зібрано на Закарпатті в межах програми «Хліб угорців»
16:11
На Закарпатті затримали трьох чоловіків, які намагалися втекти до Словаччини через гори
15:42
У Мукачеві пограбували переселенку: підозрюють 17-річного юнака та його спільника
14:56
На фронті загинув захисник із Малого Раківця Едуард Попович
14:09
Дні народного мистецтва та традицій у с. Вари
13:16
В Ужгороді відзначать Міжнародний день молоді форумом «Формула покоління»
12:04
Міністр культури та інновацій Угорщини Балаж Ганко здійснив візит до Берегова
12:04
Літо нових можливостей: як сотні закарпатських школярів зростали у таборах фонду «Геніус»
10:28
Гороскоп (11 – 17 серпня)
10:00
Всі новини
Головне
Публікації
Ужгородці здобули нагороди на Міжнародних дитячих іграх у Таллінні
17:52
Майже 90 тонн пшениці зібрано на Закарпатті в межах програми «Хліб угорців»
16:11
Міністр культури та інновацій Угорщини Балаж Ганко здійснив візит до Берегова
12:04
Спортивний табір Берегівщини відбувся вже увосьме
13:36
Хустянка створює ексклюзивні вироби з бісеру
17:38
Всі Публікації
Фото
Відео