Запечені баклажани з помідорами під сиром

Опубліковано: | Переглядів: 475
  • Поділіться із друзями:

Інгредієнти:

– 300 г баклажанів,

– 200 г стиглих помідорів,

– 2 зубчики часнику,

– 200 г сиру моцарелла,

– 100 г твердого сиру,

– олія,

– сіль і сухі трави.

Спосіб приготування

Обробити всі овочі, промити їх і дати підсохнути. Підготувати всі необхідні продукти.

Зрізати плодоніжки з овочів і нарізати баклажани уздовж не надто тонкими пластинами. Помідори нарізати такі ж широкі, тільки кружечками і поділити моцареллу. Нарубати дрібно часник і натерти на тертці твердий сир.

Постелити пергамент на деко і розкласти нарізані пластини баклажанів. Рекомендується перед цим попередньо обсмажити їх на сковороді з олією.

Зверху розкладені пластини посипати сухими пряними травами, додати сіль і укласти помідори в один шар, скільки вміститься. Розподілити рубаний часник.

Зверху над томатами викласти нарізані шматочки моцарелли і посипати їх невеликою кількістю тертого твердого сиру.

Перекласти деко в попередньо розігріту до 180 градусів духову піч і готувати 15 хвилин, поки сир не розплавиться і не прихопить овочі.

Якщо бажаєте, щоб запечені баклажани з помідорами і сиром вийшли з апетитною рум’яною скоринкою, то можна допекти ще 5 хвилин, поки сир не набуде світло-золотистого кольору.

«Карпатський об’єктив»

Анонси подій

Array

Останні новини

Переглянути всі Останні новини
city.uz.ua Globalistic crossword

    Ми в соцмережах:

Спецпроекти