Томатно-рибний суп
Інгредієнти:
– 200 г філе тріски,
– 3 великі помідори,
– чверть склянки рису,
– 1 зубчик часнику,
– 1 невелика цибулина,
– 1 ст. л. оливкової олії,
– велика склянка води (300 г),
– кілька листочків базиліку або петрушки.
Спосіб приготування
Цибулю і часник дрібно наріжте. Помідори розріжте навпіл і викладіть на деко зрізом угору. Зверху на помідори викладіть цибулю з часником і збризніть оливковою олією. Запікайте в розігрітій до 200°С духовці 30 хвилин.
Рис відваріть до напівготовності (10-12 хвилин). Запечені помідори подрібніть у блендері до стану пюре.
У глибоку сковороду викладіть рис, томатне пюре і влийте стакан води. Перемішайте і доведіть до кипіння, посоліть, потім додайте нарізане невеликими шматочками філе тріски. Варіть 10 хвилин. За хвилину до готовності додайте дрібно нарізаний гострий перчик і посічену цибулю.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися