28016
14:40 3.072019

Томатно-рибний суп

Цікаве 1741

Інгредієнти:

– 200 г філе тріски,

– 3 великі помідори,

– чверть склянки рису,

– 1 зубчик часнику,

– 1 невелика цибулина,

– 1 ст. л. оливкової олії,

– велика склянка води (300 г),

– кілька листочків базиліку або петрушки.

Спосіб приготування

Цибулю і часник дрібно наріжте. Помідори розріжте навпіл і викладіть на деко зрізом угору. Зверху на помідори викладіть цибулю з часником і збризніть оливковою олією. Запікайте в розігрітій до 200°С духовці 30 хвилин.

Рис відваріть до напівготовності (10-12 хвилин). Запечені помідори подрібніть у блендері до стану пюре.

У глибоку сковороду викладіть рис, томатне пюре і влийте стакан води. Перемішайте і доведіть до кипіння, посоліть, потім додайте нарізане невеликими шматочками філе тріски. Варіть 10 хвилин. За хвилину до готовності додайте дрібно нарізаний гострий перчик і посічену цибулю.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах