27849
14:57 20.062019

Вершково-бананово-шоколадне морозиво

Цікаве 1540

Інгредієнти:

– вершки 33-35% – 500 мл

– згущене молоко – 0,5 банки (200 г)

– банан – 2 шт.

– нутелла (або будь-яка інша шоколадна паста) – 4-5 ст. л.

– ванільний екстракт – 1 ст. л.

– вершковий лікер – 2 ст. л.

Спосіб приготування

Збити вершки і розділити на дві рівні частини.

Для вершково-бананового шару:

У чашку покласти нарізані на шматочки банани, згущене молоко, ванільний екстракт і блендером збити все до стану пюре. Бананове пюре додати до однієї частини вершків, перемішати (збити) до однорідної маси.

Для шоколадного шару:

Нутеллу збити з вершковим лікером, додати до другої частини вершків, перемішати (збити) все до однорідної маси.

У пластикові одноразові стаканчики викладаємо шарами: шоколадну масу, бананову і знову шоколадну, вставляємо в серединку паличку для морозива і відправляємо все в морозилку. Вийде 6 стаканчиків морозива.

Для того, щоб вийняти готове морозиво з пластикових стаканчиків, дайте морозиву постояти хвилин п’ять при кімнатній температурі, потім покрутіть стаканчики між долонями і акуратно потягніть за паличку.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах