27846
14:56 20.062019

Зелений борщ

Цікаве 4123

Інгредієнти:

– яловичина – 50 г

– буряк – 60 г

– картопля – 100 г

– морква – 20 г

– корінь петрушки – 5 г

– цибуля ріпчаста – 10 г

– цибуля зелена – 15 г

– щавель – 50 г

– шпинат – 50 г

– томатне пюре – 15 г

– цукор – 5 г,

оцет 3% – 5 г,

борошно – 5 г,

масло топлене – 10 г,

сметана – 10 г,

лавровий лист,

перець чорний гіркий, сіль, зелень кропу.

Спосіб приготування:

Буряк нарізати соломкою, посипати сіллю, додати оцет, томатне пюре, цукор, жир, зібраний із бульйону, і тушкувати до готовності. Нарізати соломкою моркву, петрушку, ріпчасту цибулю і смажити їх на топленому маслі.

У киплячий бульйон кинути нарізану часточками картоплю, знову довести до кипіння, додати тушкований буряк, натерті корінці й варити борщ до готовності.

За 7-10 хвилин до завершення приготування кинути в борщ дрібно нарізане листя щавлю, шпинату (або заздалегідь проварити їх у власному соку), зелену цибулю заправити білим соусом і спеціями (лавровий лист, чорний гіркий перець). При подачі в тарілку покласти шматочок м’яса, сметану і посипати зеленню кропу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах