Вершково-бананово-шоколадне морозиво
Інгредієнти:
– вершки 33-35% – 500 мл
– згущене молоко – 0,5 банки (200 г)
– банан – 2 шт.
– нутелла (або будь-яка інша шоколадна паста) – 4-5 ст. л.
– ванільний екстракт – 1 ст. л.
– вершковий лікер – 2 ст. л.
Спосіб приготування
Збити вершки і розділити на дві рівні частини.
Для вершково-бананового шару:
У чашку покласти нарізані на шматочки банани, згущене молоко, ванільний екстракт і блендером збити все до стану пюре. Бананове пюре додати до однієї частини вершків, перемішати (збити) до однорідної маси.
Для шоколадного шару:
Нутеллу збити з вершковим лікером, додати до другої частини вершків, перемішати (збити) все до однорідної маси.
У пластикові одноразові стаканчики викладаємо шарами: шоколадну масу, бананову і знову шоколадну, вставляємо в серединку паличку для морозива і відправляємо все в морозилку. Вийде 6 стаканчиків морозива.
Для того, щоб вийняти готове морозиво з пластикових стаканчиків, дайте морозиву постояти хвилин п’ять при кімнатній температурі, потім покрутіть стаканчики між долонями і акуратно потягніть за паличку.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися