26261
12:29 20.022019

Грибний соус

Цікаве 1782

Інгредієнти:

– масло вершкове – 50 г,

– печериці – 200 г,

– цибуля ріпчаста – 1 шт.,

– борошно – 1 ст. л.,

– вода – 400 мл,

– сіль, перець,

– сметана – 2 ст. л.,

– зелень кропу чи петрушки – 30 г.

Спосіб приготування

Очищені гриби та цибулю нарізаємо й обсмажуємо, потім додаємо борошно і прогріваємо кілька хвилин. Далі розводимо водою, солимо, посипаємо перцем, тертою цибулею та нарізаною зеленню. У кінці додаємо сметану й добре перемішуємо. Соус подаємо на стіл у соуснику.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах