26258
12:28 20.022019

Солодка ковбаска із сухофруктів

Цікаве 3536

Інгредієнти:

– 250 г фініків,

– 100 г кунжуту,

– 150 г кеш’ю,

– 250 г кураги,

– 50 г насіння соняшнику,

– 1 ст. л. апельсинової цедри,

– щіпка кориці,

– щіпка кардамону.

Спосіб приготування

Очистіть фініки від кісточок і замочіть разом з курагою в окропі на 15–20 хвилин. Подрібніть у м’ясорубці (якщо хочете отримати більш однорідну структуру) або в блендері (якщо хочете відчувати шматочки).

Горіхи та половину кунжуту злегка просмажте на сковороді чи в духовці й додайте до сухофруктів. Всипте насіння, апельсинову цедру, корицю та кардамон. Ретельно перемішайте.

Сформуйте з отриманої маси ковбаски, обваляйте їх у кунжуті. Поставте в холодильник і дістаньте через кілька годин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини