26255
12:18 20.022019

Заморожені овочі в духовці

Цікаве 2831

Інгредієнти:

– броколі – 450 г,

– цвітна капуста – 450 г,

– квасоля – 100 г,

– яйця – 2 шт.,

– сир – 50 г,

– часник – 2 зубчики,

– майонез – 3 ст. л.,

– сметана – 2 ст. л.,

– сіль, перець.

Спосіб приготування

Розморожуємо овочі. Кип’ятимо воду, солимо й відварюємо овочі до напівготовності: для стручкової квасолі досить 2–3 хвилин, для капусти – по 2 хвилини після закипання. Проварені овочі виймаємо шумівкою й відразу ж складаємо у форму для запікання.

Збиваємо яйця зі сметаною, майонезом, сіллю та перцем. Розігріваємо духовку до 180°С. Рівномірно заливаємо овочі яєчною сумішшю і ставимо форму в духовку на 15 хвилин. Натираємо сир на дрібній тертці. Через 15 хвилин посипаємо овочі сиром і кладемо назад у духовку ще на 10 хвилин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини