10:35 6.122017
Фаршировані пісні гриби
Цікаве
1605
Інгредієнти:
– рис басматі – 50 г,
– печериці – 600 г,
– цибуля – 100 г,
– олія,
– сіль, мелений чорний перець.
Спосіб приготування:
Відваріть рис у підсоленій воді. Печериці помийте, відріжте ніжки, а шляпки розкладіть на змащеному олією деко. Цибулю дрібно наріжте і злегка обсмажте в олії. Додайте нарізані ніжки печериць і продовжуйте смажити все разом до золотистого кольору.
Додайте у сковорідку зварений рис, посоліть, поперчіть за смаком.
Начиніть шляпки отриманою начинкою якомога щільніше і запечіть у духовці при 190°С протягом 20 хвилин.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті збирають перші білі гриби
10:34
У Мукачеві перевіряли, як паркуються на місцях для водіїв з інвалідністю
09:37
Студенти Ужгородського національного університету завітали до прикордонного підрозділу
09:18
Із 20 до 27 квітня тривають профілактичні заходи з боротьби з торгівлею людьми
09:00
Заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України провів зустріч із закарпатськими перевізниками
08:45
Хустський театр презентував мюзикл «Гуцулка Ксеня» в Ужгороді
08:30
У Мукачеві відбувся сімейний фестиваль
18:41
В Мукачеві перевіряли як паркуються на місцях для водіїв з інвалідністю
18:23
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
17:09
Чому на Закарпатті варто проводити екоакції
16:40
Всі новини
Головне
Публікації
На Закарпатті збирають перші білі гриби
10:34
На Закарпатті стартував Всесвітній тиждень імунізації
16:14
В Ужгороді відбувся концерт Івана Поповича з нагоди його 50-річчя творчої діяльності
11:23
У Берегові провели підготовчі курси викладачів народних інструментів Закарпаття
12:53
«Минай» був близьким до перемоги над «Рухом»
11:57
Всі Публікації
Фото
Відео