
10:38 18.012017
Соус із ківі до м'ясних страв
Цікаве
2537
Інгредієнти:
– ківі середнього розміру – 3 шт.,
– цибуля ріпчаста середнього розміру – 2 шт.,
– цукор – 3 ч. л.,
– лимон середнього розміру – 1 шт.,
– мед квітковий – 1/2 ч. л.,
– олія оливкова – 1 ст. л.,
– перець чорний та сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Обсмажуємо цибулю до ніжно-золотавого кольору. Охолоджуємо.
Далі подрібнюємо ківі, видавлюємо сік лимона. Солимо та перчимо за смаком. Додаємо мед і цукор. За допомогою блендера подрібнюємо до однорідної маси. Кисло-солодкий соус з ківі готовий!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Ужгородщині шукали 8-річного хлопчика, який заблукав у лісі
15:54
Прикордонники готові до збільшення пасажиро-транспортного потоку на Великодні свята
15:30
Мукачівець вишиває великодні серветки
15:09
В Ужгороді у зв'язку із освяченням пасок перекриють кілька вулиць
14:47
У Королеві на Берегівщині під час пиятики жінка зарізала власника будинку
14:22
На вихідні у центрі Ужгорода буде перекрито рух транспорту
14:01
Традиційні великодні ремесла на Берегівщині
13:49
На Великодні свята змінено графік руху міських автобусів в Ужгороді
13:33
Закарпатська податкова надає інформаційну підтримку для мобілізованих та демобілізованих ФОПів
13:17
На своєму полі «Минай» прийматиме сумську «Вікторію»
12:35
Всі новини
Головне
Публікації
Мукачівець вишиває великодні серветки
15:09
Про живі великодні традиції в етнографічному музеї села Великі Береги
16:35
«Сквери замість забудов!»: ужгородці виступили на захист зелених зон під час сесії міськради
13:30
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
12:02
У Хусті пройшов фестиваль-виставка писанкарства «Великоднє диво»
16:27
Всі Публікації
Фото
Відео