10:38 18.012017
Соус із ківі до м'ясних страв
Цікаве
2802
Інгредієнти:
– ківі середнього розміру – 3 шт.,
– цибуля ріпчаста середнього розміру – 2 шт.,
– цукор – 3 ч. л.,
– лимон середнього розміру – 1 шт.,
– мед квітковий – 1/2 ч. л.,
– олія оливкова – 1 ст. л.,
– перець чорний та сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Обсмажуємо цибулю до ніжно-золотавого кольору. Охолоджуємо.
Далі подрібнюємо ківі, видавлюємо сік лимона. Солимо та перчимо за смаком. Додаємо мед і цукор. За допомогою блендера подрібнюємо до однорідної маси. Кисло-солодкий соус з ківі готовий!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Одарка Долгош-Собко та Олена Кондратюк презентували творчий дует
13:07
Завтра в Ужгороді попрощаються із полеглим захисником Владиславом Діусом
12:05
У Перечині урочисто відзначили День працівників культури та 10-річчя «Цімборок»
10:55
В Ужгороді оштрафували сп’янілого водія на 58 тисяч гривень
18:34
В Ужгородській міській раді нагородили працівників соціальної сфери
17:35
Відновлюється робота пунктів пропуску на державному кордоні
17:15
На Закарпатті з початку року у місцевих бюджетах – майже 1,3 млрд грн єдиного податку
15:22
Оформлення ДТП без поліції: все про європротокол
14:48
Увага! Тимчасово припинено пропускні операції на кордоні
13:41
Всі новини
Головне
Публікації
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Одарка Долгош-Собко та Олена Кондратюк презентували творчий дует
13:07
У Перечині урочисто відзначили День працівників культури та 10-річчя «Цімборок»
10:55
У Гайдоші для дітей провели незабутнє свято осені
15:25
«Фортеця Паланок»: у Генконсульстві Угорщини в Ужгороді відкрили виставку Ігоря Луценка
08:30
Всі Публікації
Фото
Відео