
10:38 18.012017
Соус із ківі до м'ясних страв
Цікаве
2727
Інгредієнти:
– ківі середнього розміру – 3 шт.,
– цибуля ріпчаста середнього розміру – 2 шт.,
– цукор – 3 ч. л.,
– лимон середнього розміру – 1 шт.,
– мед квітковий – 1/2 ч. л.,
– олія оливкова – 1 ст. л.,
– перець чорний та сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Обсмажуємо цибулю до ніжно-золотавого кольору. Охолоджуємо.
Далі подрібнюємо ківі, видавлюємо сік лимона. Солимо та перчимо за смаком. Додаємо мед і цукор. За допомогою блендера подрібнюємо до однорідної маси. Кисло-солодкий соус з ківі готовий!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Берегівщині викрили групу, яка відбирала майно в самотніх пенсіонерів
11:44
На Закарпатті 16-річний велосипедист ледь не загинув, тримаючись за мотоцикл
11:19
Закарпатські шпажисти стали чемпіонами міжнародного турніру в Таллінні
11:00
Кількість першачків в Ужгороді зменшилася
10:28
Трагічна пожежа на Берегівщині: у селі Черна загинув 77-річний чоловік
10:05
Умисне вбивство на Рахівщині: чоловік зарізав співмешканку та намагався вбити себе
09:46
В Ужгороді п'яний водій влаштував ДТП — власника авто також притягнули до відповідальності
09:18
«Vector Space»: презентація нового проєкту ІТ-кластера Закарпаття
09:00
На Закарпатті п'ять чоловіків намагалися дістатися Румунії гірською ділянкою кордону
08:45
У Мукачеві затримали водія без прав і під наркотиками
08:30
Всі новини
Головне
Публікації
На Закарпатті виявили руїни середньовічного замку: історичне відкриття у Берегові
17:23
У Нижньому Селищі 30-річний чоловік зарізав 29-річного односельця
12:47
Ужгородка шиє іграшки з хутра для німецьких дітей
11:17
У церквах Закарпаття освятили спасівські кошики
18:00
У Пийтерфолві розпочався другий тур творчого табору імені Марії Янкович
15:30
Всі Публікації
Фото
Відео