М’ясні зрази з яйцем
Інгредієнти:
– м’ясний фарш (свинина та яловичина) – 400 г,
– цибуля ріпчаста – 1 шт.,
– хліб білий – 2 шматки,
– яйце сире – 1 шт.,
– яйця варені – 4 шт.,
– мускатний горіх,
– сіль,
– перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
Зріжте з хліба скоринку й замочіть його у воді або молоці на 15 хвилин.
Цибулю подрібніть у блендері або на м’ясорубці разом із віджатим хлібом. Яйце збийте з сіллю, перцем і мускатним горіхом. Хліб та подрібнену цибулю перемішайте з м’ясним фаршем, додайте збите яйце і ще раз добре вимішайте.
Розділіть фарш на чотири частини, з кожної зробіть по два коржі.
На один корж покладіть ціле варене яйце, зверху прикрийте другим коржем, з’єднайте краї. Разом з яйцем можна покласти зелень.
Викладіть на змащене олією деко й відправте в розігріту до 180° С духовку на 45–55 хвилин, залежно від режиму духовки. Зрази можна посипати тертим сиром, тоді зверху буде апетитна скоринка!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися