8081
15:40 12.012017

Овочевий суп із сирними кульками

Цікаве 2075

sup-z-sirnimi-kulkamiІнгредієнти:

– бульйон (або вода) – 2,5 л,

– перець болгарський (великий) – 1 шт.,

– морква (велика) – 1 шт.,

– цибуля ріпчаста (середня) – 1 шт.,

– картопля (середня) – 5 шт.,

– сир голландський (для кульок) – 100 г,

– яйце (для кульок) – 1 шт.,

– борошно (для кульок) – 100 г,

– зелень петрушки – за смаком,

– сіль, перець чорний –  за смаком,

– масло вершкове (для кульок) – 70 г,

– олія – ​​4 ст. л.

Спосіб приготування:

Сир натріть на дрібній тертці, додайте вершкове масло (кімнатної температури), борошно, яйце, сіль. Добре вимісіть і поставте на 30 хвилин у холодильник.

Моркву натріть на крупній тертці, перець наріжте невеликою соломкою, цибулю та картоплю – кубиками.

У сковороді розігрійте олію й обсмажте цибулю до злегка золотистого кольору. Додайте моркву і, періодично помішуючи, смажте хвилини 3–4. Додайте болгарський перець та обсмажуйте ще хвилин 5. Вимкніть вогонь, всипте чорний перець і спеції, перемішайте. У киплячий бульйон (або воду) опустіть картоплю й обсмажені овочі. Доведіть до кипіння, зменште вогонь і варіть 15 хвилин.

Тим часом дістаньте з холодильника «тісто» і зліпіть невеликі кульки. Великі не робіть, бо при варінні вони дуже збільшаться в розмірі.

Опустіть у каструлю кульки, перемішайте й варіть хвилин 10–15.

У кінці додайте (за бажанням) нарізану зелень петрушки.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне