7710
10:33 26.122016

Угорський суп-гуляш

Цікаве 2376

1213517_originalІнгредієнти:

– 500 г яловичини,

– 1 ст. ложка жиру,

– 1 цибуля ріпчаста,

– 4–5 зубків часнику,

– 500 г картоплі,

– 2 помідори,

– 2 шт. солодкого стручкового перцю,

– сіль,

– спеції: 1 ч. ложка червоного солодкого меленого перцю, дрібка кмину, сіль;

для галушок:

– 1 яйце,

– 100–120 г борошна,

– сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

М’ясо промивають, нарізають невеликими кубиками. Цибулю та часник обчищають, нарізають дрібними кубиками, пасерують на розігрітому жирі, додають невелику кількість води. Доводять до кипіння, додають м’ясо, сіль, при потребі доливають воду і тушкують, постійно перемішуючи.

Стручковий перець миють, видаляють плодоніжки та насіння, нарізають шматочками. Помідори ошпарюють, знімають шкірку і подрібнюють.

Коли вода, в якій тушкується м’ясо, википить, додають мелений або товчений кмин, болгарський перець і помідори, чергову порцію води й тушкують до готовності м’яса. Доливають 1,5 л води і доводять до кипіння. Опускають у бульйон нарізану кубиками картоплю, а за 5–6 хв. до закінчення приготування додають маленькі галушки.

Для приготування галушок: з усіх складових замішують тісто, формують з нього тоненькі валики, нарізають їх та додають у суп.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах