Сирні палички
Іноді господині купують надто багато сиру. Щоб він не зіпсувався, його треба якнайшвидше використати.
Тісто схоже на таке, як у сирників. Але десерт виходить більш цікавим і зовсім іншим на смак.
Інгредієнти:
– сир (творог) – 500 г,
– яйце – 1–2 шт.,
– сметана – 2 ст. л.,
– цукор – 1–2 ст. л.,
– борошно – 1 склянка,
– сода – 0,5 ч. л.,
– сіль,
– олія – 70 мл,
– цукрова пудра – за смаком.
Спосіб приготування:
Протріть сир через сито. Добавте яйце, збийте з цукром. Потім сметану, борошно, сіль, соду. Ретельно все перемішайте. Важливий момент: якщо сир у вас рідкий, борошна потрібно додати більше. Замісіть тісто.
Посипте робочу поверхню борошном. Із сирного тіста розкачайте тонкі ковбаски й наріжте їх.
Обсмажте палички на олыъ з усіх боків до золотистого кольору. Посипте цукровою пудрою.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися