7184
12:45 30.112016

Паніровані гриби

Цікаве 3030

%d0%b3%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b8Інгредієнти:

– 500 г свіжих великих грибів (білих),

– 1 неповна склянка борошна,

– 1/2 склянки сухого білого вина,

– 1 яйце,

– 2–3 скибки черствого хліба (без скоринки),

– олія,

– по щіпці питної соди й чорного меленого перцю.

Спосіб приготування:

Обчищені гриби нарізають скибочками завтовшки 1 см, солять і посипають чорним перцем. З борошна, вина, соди, жовтка та збитого в піну білка готують рідке тісто.

Грибні шматочки панірують у тісті й обсмажують на добре розігрітому жирі до золотистого кольору. Після грибів у тому ж жирі обсмажують хліб.

Приготовані гриби розкладають на шматки хліба, на гарнір подають картопляне пюре. Окремо подають напій з томатного соку, змішаного з невеликою кількістю лимонного.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
СБУ повідомила про підозру новим учасникам злочинного угруповання, яке через кол-центр на Закарпатті обкрадало громадян ЄС
10:45
Закарпатська митниця: цьогорічне наповнення бюджету на півтора мільярди перевищує минулорічні показники
10:19
Піротехніки знищили черговий боєприпас часів Другої світової війни
09:52
Ексголові Мукачівської РДА Гайдаю обрали запобіжний захід
09:23
Житель Закарпаття організував продаж підроблених запчастин для сільгосптехніки на мільйони гривень
09:00
На Мукачівщині 16-річний хлопець підірвався на гранаті: стан критичний
08:45
На Закарпатті прикордонники загасили автівку, яка загорілася під час руху
08:30
У місті Шаторальяуйгей відбувся Всесвітній табір угорських старшокласників
17:47
Жіноча команда «Минаю» продовжить виступи на всеукраїнському рівні
17:19
На війні загинув Захисник із Виноградівщини – солдат Попович Анатолій Іванович
16:55
Всі новини
Головне