7184
12:45 30.112016

Паніровані гриби

Цікаве 2766

%d0%b3%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b8Інгредієнти:

– 500 г свіжих великих грибів (білих),

– 1 неповна склянка борошна,

– 1/2 склянки сухого білого вина,

– 1 яйце,

– 2–3 скибки черствого хліба (без скоринки),

– олія,

– по щіпці питної соди й чорного меленого перцю.

Спосіб приготування:

Обчищені гриби нарізають скибочками завтовшки 1 см, солять і посипають чорним перцем. З борошна, вина, соди, жовтка та збитого в піну білка готують рідке тісто.

Грибні шматочки панірують у тісті й обсмажують на добре розігрітому жирі до золотистого кольору. Після грибів у тому ж жирі обсмажують хліб.

Приготовані гриби розкладають на шматки хліба, на гарнір подають картопляне пюре. Окремо подають напій з томатного соку, змішаного з невеликою кількістю лимонного.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах