7184
12:45 30.112016

Паніровані гриби

Цікаве 3210

%d0%b3%d1%80%d0%b8%d0%b1%d0%b8Інгредієнти:

– 500 г свіжих великих грибів (білих),

– 1 неповна склянка борошна,

– 1/2 склянки сухого білого вина,

– 1 яйце,

– 2–3 скибки черствого хліба (без скоринки),

– олія,

– по щіпці питної соди й чорного меленого перцю.

Спосіб приготування:

Обчищені гриби нарізають скибочками завтовшки 1 см, солять і посипають чорним перцем. З борошна, вина, соди, жовтка та збитого в піну білка готують рідке тісто.

Грибні шматочки панірують у тісті й обсмажують на добре розігрітому жирі до золотистого кольору. Після грибів у тому ж жирі обсмажують хліб.

Приготовані гриби розкладають на шматки хліба, на гарнір подають картопляне пюре. Окремо подають напій з томатного соку, змішаного з невеликою кількістю лимонного.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Ужгородщині фінішував футзальний чемпіонат України серед осіб із порушенням слуху
10:17
У Берегові вперше провели відкритий чемпіонат області з хортингу
09:54
У Сваляві поліція розслідує незаконне скидання небезпечних медичних відходів на сміттєзвалищі
09:24
Стрілянина в багатоповерхівці Мукачева: суд взяв під варту підозрюваного закарпатця
09:00
Товариство угорських митців Закарпаття імені Імре Ревеса представило в Ужгороді «Зимовий вернісаж»
08:45
На Закарпатті за тиждень розшукали 22 водіїв, які втекли з місця ДТП
08:30
ВПО Ясінянської громади отримали допомогу від Global Empowerment Mission Ukraine
17:08
Мукачево відвідали діти з прифронтового Сіверська
16:45
Інна Туряниця про допомогу в лікуванні та реабілітації українських військових із боку Литви
16:28
На Рахівщині під час пожежі загинули свійські тварини
16:10
Всі новини
Головне