Паніровані гриби
Інгредієнти:
– 500 г свіжих великих грибів (білих),
– 1 неповна склянка борошна,
– 1/2 склянки сухого білого вина,
– 1 яйце,
– 2–3 скибки черствого хліба (без скоринки),
– олія,
– по щіпці питної соди й чорного меленого перцю.
Спосіб приготування:
Обчищені гриби нарізають скибочками завтовшки 1 см, солять і посипають чорним перцем. З борошна, вина, соди, жовтка та збитого в піну білка готують рідке тісто.
Грибні шматочки панірують у тісті й обсмажують на добре розігрітому жирі до золотистого кольору. Після грибів у тому ж жирі обсмажують хліб.
Приготовані гриби розкладають на шматки хліба, на гарнір подають картопляне пюре. Окремо подають напій з томатного соку, змішаного з невеликою кількістю лимонного.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися