Сирний торф'яний торт
Інгредієнти:
– какао порошок – 4 ст. л.,
– крохмаль картопляний – 3 ст. л.,
– масло вершкове – 250 г,
– борошно пшеничне – 400 г,
– цукор – 350 г,
– цукор ванільний – 20 г,
– сметана – 100 г,
– сир – 500 г,
– яйця курячі – 4 шт.
Спосіб приготування:
Розтерти масло кімнатної температури і 150 г цукру. Додати борошно й какао. Розтерти все в крихту.
Для сирної маси збити за допомогою блендера на малих обертах сир, 200 г цукру, яйця та сметану. Додати ванільний цукор і крохмаль. Добре розмішати.
На дно форми (діаметр 23 см) викласти пергаментний папір і висипати половину шоколадної крихти. Розрівняти. Зверху викласти сирну масу. А на неї знову шар шоколадної крихти.
Випікати 45–50 хвилин при 180° С. Перед подачею торт повністю остудити.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися