
11:22 25.112016
Закарпатський делікатес
Цікаве
2793
Інгредієнти:
– 640 г свинини,
– 600 г картоплі,
– 40 г смальцю,
– 80 г майонезу,
– 40 г твердого сиру,
– 10 г часнику,
– 100 г цибулі ріпчастої,
– 20 г зелені петрушки,
– спеції: сіль, перець чорний мелений, кмин – за смаком.
Спосіб приготування:
Варену, обчищену картоплю нарізають кружечками і кладуть у посуд для запікання, змащений смальцем.
Шматок свинини злегка відбивають, солять, перчать, натирають часником і кладуть на картоплю.
М’ясо накривають нарізаною цибулею, заливають майонезом, посипають кмином, тертим сиром і запікають у духовці до готовності, щоб сир зверху став рум’яним.
Подають на стіл гарячим, прикрашають зеленню петрушки.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який позбавлений права керування
13:58
На Виноградівщині сталася смертельна аварія
12:02
На Закарпатті митники виявили партію незадекларованих підакцизних товарів для вейпінгу
11:33
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Екологічна прокуратура розпочала кримінальне провадження через незаконну рубку в Карпатських пралісах
10:05
Послугами Закарпатської обласної служби зайнятості з початку року скористалися 4,2 тисячі шукачів роботи
09:45
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Великоднє свято у «Дорозі життя»
08:52
У Тур’є-Реметах відкрилася ексклюзивна виставка писанкових дерев. Фото
18:44
На Мукачівщині горіла надвірна споруда
17:51
Всі новини
Головне
Публікації
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Великоднє свято у «Дорозі життя»
08:52
М'яч «Ференцвароша» для доброї справи – КМКС ІС оголосила аукціон
16:23
Мукачівець вишиває великодні серветки
15:09
Всі Публікації
Фото
Відео