
11:22 25.112016
Закарпатський делікатес
Цікаве
2881
Інгредієнти:
– 640 г свинини,
– 600 г картоплі,
– 40 г смальцю,
– 80 г майонезу,
– 40 г твердого сиру,
– 10 г часнику,
– 100 г цибулі ріпчастої,
– 20 г зелені петрушки,
– спеції: сіль, перець чорний мелений, кмин – за смаком.
Спосіб приготування:
Варену, обчищену картоплю нарізають кружечками і кладуть у посуд для запікання, змащений смальцем.
Шматок свинини злегка відбивають, солять, перчать, натирають часником і кладуть на картоплю.
М’ясо накривають нарізаною цибулею, заливають майонезом, посипають кмином, тертим сиром і запікають у духовці до готовності, щоб сир зверху став рум’яним.
Подають на стіл гарячим, прикрашають зеленню петрушки.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Спільний танець на знак національної єдності угорців в Ужгороді
09:22
«Вільні квіти». Роботи більше 20 митців «розквітнули» у Хусті
08:30
У мерії Берегова вшанували журналістів та поліграфістів
17:48
В Ужгороді розшукали зниклого хлопчика
16:40
В Ужгороді патрульні затримали грабіжників по гарячих слідах
15:51
Чоловіка, який узяв $10 тисяч за переправлення через кордон на Закарпатті, увʼязнили на 5 років
15:34
На Закарпатті затримали двох чоловіків з Харківщини, які 14 днів шукали кордон
14:29
Ужгородка хотіла відрізати вухо чоловіку, а на Тячівщині студент поламав хлопцю щелепу
13:40
«Кора життя» – виставка робіт Володимира Павлишина в Мукачеві
12:52
На Закарпатті оголошено штормове попередження
12:39
Всі новини
Головне
Публікації
«Вільні квіти». Роботи більше 20 митців «розквітнули» у Хусті
08:30
У мерії Берегова вшанували журналістів та поліграфістів
17:48
Ужгородка хотіла відрізати вухо чоловіку, а на Тячівщині студент поламав хлопцю щелепу
13:40
На закарпатських ринках з’явилися черешні. Які ціни
18:13
Почалися канікули. Куди краянам подіти дітей
16:11
Всі Публікації
Фото
Відео