
11:22 25.112016
Закарпатський делікатес
Цікаве
2964
Інгредієнти:
– 640 г свинини,
– 600 г картоплі,
– 40 г смальцю,
– 80 г майонезу,
– 40 г твердого сиру,
– 10 г часнику,
– 100 г цибулі ріпчастої,
– 20 г зелені петрушки,
– спеції: сіль, перець чорний мелений, кмин – за смаком.
Спосіб приготування:
Варену, обчищену картоплю нарізають кружечками і кладуть у посуд для запікання, змащений смальцем.
Шматок свинини злегка відбивають, солять, перчать, натирають часником і кладуть на картоплю.
М’ясо накривають нарізаною цибулею, заливають майонезом, посипають кмином, тертим сиром і запікають у духовці до готовності, щоб сир зверху став рум’яним.
Подають на стіл гарячим, прикрашають зеленню петрушки.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Хустянка ліпить кумедних тварин із тіста
17:41
У Мукачеві безкоштовно вакцинуватимуть собак і котів від сказу
17:10
Безоплатне лікування катаракти на Закарпатті
16:41
Іршавська громада попрощалася із 33 - річним захисником Іваном Жупанином
16:22
Україна та Чехія посилюють співпрацю у сфері культурної дипломатії
16:00
ТОП-10 найбільш затребуваних вакансій на Закарпатті: середня зарплата – майже 14 тисяч гривень
15:44
У Мукачеві попрощаються з полеглим захисником Юрієм Годьмашем
14:59
На Ужгородщині в розпалі сезон тихого полювання
14:37
У Мукачеві трирічна дитина блукала вулицею без нагляду дорослих
14:22
ФК «Ужгород» не зумів обіграти лідера Другої ліги України
14:05
Всі новини
Головне
Публікації
Хустянка ліпить кумедних тварин із тіста
17:41
Понад 700 бігунів стали учасниками Мукачівського півмарафону
15:21
ФК «Ужгород» не зумів обіграти лідера Другої ліги України
14:05
Угорська громада Закарпаття отримала понад 10 мільйонів форинтів на підтримку навчання
10:24
У Великоберезькому етнографічному музеї відкрили сезон святом збору винограду
18:53
Всі Публікації
Фото
Відео