7089
11:22 25.112016

Закарпатський делікатес

Цікаве 2934

%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d1%96%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b5%d1%81Інгредієнти:

– 640 г свинини,

– 600 г картоплі,

– 40 г смальцю,

– 80 г майонезу,

– 40 г твердого сиру,

– 10 г часнику,

– 100 г цибулі ріпчастої,

– 20 г зелені петрушки,

– спеції: сіль, перець чорний мелений, кмин – за смаком.

Спосіб приготування:

Варену, обчищену картоплю нарізають кружечками і кладуть у посуд для запікання, змащений смальцем.

Шматок свинини злегка відбивають, солять, перчать, натирають часником і кладуть на картоплю.

М’ясо накривають нарізаною цибулею, заливають майонезом, посипають кмином, тертим сиром і запікають у духовці до готовності, щоб сир зверху став рум’яним.

Подають на стіл гарячим, прикрашають зеленню петрушки.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поблизу кордону зі Словаччиною зупинили четвірку порушників
10:59
СБУ повідомила про підозру новим учасникам злочинного угруповання, яке через кол-центр на Закарпатті обкрадало громадян ЄС
10:45
Закарпатська митниця: цьогорічне наповнення бюджету на півтора мільярди перевищує минулорічні показники
10:19
Піротехніки знищили черговий боєприпас часів Другої світової війни
09:52
Ексголові Мукачівської РДА Гайдаю обрали запобіжний захід
09:23
Житель Закарпаття організував продаж підроблених запчастин для сільгосптехніки на мільйони гривень
09:00
На Мукачівщині 16-річний хлопець підірвався на гранаті: стан критичний
08:45
На Закарпатті прикордонники загасили автівку, яка загорілася під час руху
08:30
У місті Шаторальяуйгей відбувся Всесвітній табір угорських старшокласників
17:47
Жіноча команда «Минаю» продовжить виступи на всеукраїнському рівні
17:19
Всі новини
Головне