11:22 25.112016
Закарпатський делікатес
Цікаве
2374
Інгредієнти:
– 640 г свинини,
– 600 г картоплі,
– 40 г смальцю,
– 80 г майонезу,
– 40 г твердого сиру,
– 10 г часнику,
– 100 г цибулі ріпчастої,
– 20 г зелені петрушки,
– спеції: сіль, перець чорний мелений, кмин – за смаком.
Спосіб приготування:
Варену, обчищену картоплю нарізають кружечками і кладуть у посуд для запікання, змащений смальцем.
Шматок свинини злегка відбивають, солять, перчать, натирають часником і кладуть на картоплю.
М’ясо накривають нарізаною цибулею, заливають майонезом, посипають кмином, тертим сиром і запікають у духовці до готовності, щоб сир зверху став рум’яним.
Подають на стіл гарячим, прикрашають зеленню петрушки.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Мукачівському замку відбудеться концерт на підтримку ЗСУ
21:30
29-річна ужгородка намагалася перерізати собі вени на вулиці у Львові
21:17
У Берегові попрощаються із загиблим Героєм Олегом Бецою
15:53
Що скажуть інші? Закарпатська психологиня пояснила, чому не варто жити шаблонами
14:51
Нацгвардійці відзначили Великдень
14:41
Фінансові порушення на понад 1,1 мільйона гривень виявили аудитори в освітній галузі Великоберезнянської громади
14:16
Стартував Кубок області з футболу 2024
12:14
Іде тепло. Чи варто закарпатцям засмагати
09:49
Закарпатські патрульні нагадують про максимально дозволену швидкість руху
09:20
ФК «Хуст» виграв поєдинок тривалістю чотири години
08:50
Всі новини
Головне
Публікації
Стартував Кубок області з футболу 2024
12:14
ФК «Хуст» виграв поєдинок тривалістю чотири години
08:50
Переселенка з Донецька зробила майже з нуля художню гімнастику елітним видом спорту Перечина
15:56
В Ужгороді відбулося позачергове засідання сесії міськради
13:58
Ужгородські баскетболісти фінішували шостими
12:59
Всі Публікації
Фото
Відео