7089
11:22 25.112016

Закарпатський делікатес

Цікаве 2609

%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d1%96%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b5%d1%81Інгредієнти:

– 640 г свинини,

– 600 г картоплі,

– 40 г смальцю,

– 80 г майонезу,

– 40 г твердого сиру,

– 10 г часнику,

– 100 г цибулі ріпчастої,

– 20 г зелені петрушки,

– спеції: сіль, перець чорний мелений, кмин – за смаком.

Спосіб приготування:

Варену, обчищену картоплю нарізають кружечками і кладуть у посуд для запікання, змащений смальцем.

Шматок свинини злегка відбивають, солять, перчать, натирають часником і кладуть на картоплю.

М’ясо накривають нарізаною цибулею, заливають майонезом, посипають кмином, тертим сиром і запікають у духовці до готовності, щоб сир зверху став рум’яним.

Подають на стіл гарячим, прикрашають зеленню петрушки.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Академічний естрадно-духовий оркестр запрошує закарпатців на концерт
19:21
У Берегові триває турнір з боксу
19:11
Переправляли до Румунії двох «клієнтів» за 8 тисяч доларів США – на Закарпатті затримали спільників
16:02
В Мукачеві притягнули до відповідальності чоловіка, який кермував напідпитку та пропонував хабар
15:58
Ужгородські баскетболісти зустрінуться з лучанами та рівнянами
15:51
Довічне позбавлення волі отримав депутат, який підірвав гранати під час засідання сільради на Закарпатті
14:11
Всі новини