6899
15:55 16.112016

Печінковий паштет з морквою та цибулею

Цікаве 2275

pashtet-iz-pecheni-retseptІнгредієнти:

– 300 г печінки телячої або свинячої,

– 500 г моркви,

– 300 г цибулі ріпчастої,

– 200 г масла вершкового,

– щіпка тертого мускатного горіха або меленого насіння коріандру,

– сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

Печінку миють, нарізають маленькими шматочками та обсмажують на вершковому маслі. Овочі обчищають та промивають. Моркву труть на грубій тертці. Цибулю дрібно нарізають. Подрібнені овочі разом з печінкою тушкують у глибокій сковороді до готовності моркви. Усе пропускають через м’ясорубку.

В отриманий фарш додають сіль, натертий на дрібній тертці мускатний горіх або коріандр. Ледь теплу масу збивають міксером, додаючи 100 г вершкового масла.

Примітка. Такий паштет можна приготувати з відвареної печінки (її відварюють цілим шматком).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне