Печінковий паштет з морквою та цибулею
Інгредієнти:
– 300 г печінки телячої або свинячої,
– 500 г моркви,
– 300 г цибулі ріпчастої,
– 200 г масла вершкового,
– щіпка тертого мускатного горіха або меленого насіння коріандру,
– сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Печінку миють, нарізають маленькими шматочками та обсмажують на вершковому маслі. Овочі обчищають та промивають. Моркву труть на грубій тертці. Цибулю дрібно нарізають. Подрібнені овочі разом з печінкою тушкують у глибокій сковороді до готовності моркви. Усе пропускають через м’ясорубку.
В отриманий фарш додають сіль, натертий на дрібній тертці мускатний горіх або коріандр. Ледь теплу масу збивають міксером, додаючи 100 г вершкового масла.
Примітка. Такий паштет можна приготувати з відвареної печінки (її відварюють цілим шматком).
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися