6896
15:53 16.112016

Торт «Крем-брюле»

Цікаве 1477

1Інгредієнти:

для тіста:

– цукор – 1 склянка,

– вершкове масло – 1 ст. л.,

– сметана – 1 склянка,

– борошно – 3 склянки,

 – какао – 2 ст. л.,

– сода (погашена оцтом) – 0,5 ч. л.;

для крему:

– 500 мл молока,

– 1 яйце,

– 1 склянка цукру,

– ванілін,

– 3 ст. ложки борошна,

– 200 г м’якого вершкового масла,

– 2 ст. л. какао.

Спосіб приготування:

Цукор розтираємо з розм’якшеним маслом, додаємо сметану, борошно, погашену оцтом соду. Замішуємо тісто. Ділимо його на дві частини, в одну з них додаємо какао. Кожну з частин ділимо ще на три. У нас виходить 6 коржів – три білі та три шоколадні. Випікаємо при 200° С по 5–10 хвилин.

Готуємо крем. Усі інгредієнти змішуємо (крім масла й какао) і варимо на повільному вогні, постійно помішуючи, до загустіння. Охолоджуємо. Збиваємо розм’якшене вершкове масло й какао. До масляної маси додаємо невеликими порціями заварний крем.

Коржі промазуємо кремом. Прикрашаємо за бажанням. Кладемо на ніч у холодильник.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах