
11:29 7.112016
Лоці печене
Цікаве
2996
Інгредієнти:
– 800 г свинини,
– 10 г часнику,
– 380 г цибулі ріпчастої,
– спеції – за смаком.
Спосіб приготування:
Із свинини нарізають шматки з реберними кістками, злегка відбивають, солять, перчать, натирають часником, смажать з обох боків.
Цибулю, нарізану кружечками, пасерують на розігрітому смальці до золотистого кольору. Подаючи на стіл, м’ясо викладають на пасеровану цибулю, прикрашають зеленню, збоку кладуть смажену картоплю або гарнір.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Берегівщині викрили групу, яка відбирала майно в самотніх пенсіонерів
11:44
На Закарпатті 16-річний велосипедист ледь не загинув, тримаючись за мотоцикл
11:19
Закарпатські шпажисти стали чемпіонами міжнародного турніру в Таллінні
11:00
Кількість першачків в Ужгороді зменшилася
10:28
Трагічна пожежа на Берегівщині: у селі Черна загинув 77-річний чоловік
10:05
Умисне вбивство на Рахівщині: чоловік зарізав співмешканку та намагався вбити себе
09:46
В Ужгороді п'яний водій влаштував ДТП — власника авто також притягнули до відповідальності
09:18
«Vector Space»: презентація нового проєкту ІТ-кластера Закарпаття
09:00
На Закарпатті п'ять чоловіків намагалися дістатися Румунії гірською ділянкою кордону
08:45
У Мукачеві затримали водія без прав і під наркотиками
08:30
Всі новини
Головне
Публікації
На Закарпатті виявили руїни середньовічного замку: історичне відкриття у Берегові
17:23
У Нижньому Селищі 30-річний чоловік зарізав 29-річного односельця
12:47
Ужгородка шиє іграшки з хутра для німецьких дітей
11:17
У церквах Закарпаття освятили спасівські кошики
18:00
У Пийтерфолві розпочався другий тур творчого табору імені Марії Янкович
15:30
Всі Публікації
Фото
Відео