Торт печінковий
Інгредієнти:
– 500 г печінки,
– 500 мл молока,
– 3 яйця,
– 1 велика ріпчаста цибулина,
– 4–6 ст. ложок борошна,
– вегета, перець чорний мелений та сіль – за смаком;
для начинки:
– 300 г твердого сиру,
– 4 яйця,
– 200 г майонезу,
– 1 перець болгарський червоний.
Спосіб приготування:
Печінку та цибулю пропускають через м’ясорубку, додають яйця, борошно, спеції, молоко. Регулюючи кількість молока, суміш доводять до густоти сметани.
Випікають млинці (палачінти) на розігрітій олії на невеликій сковорідці (діаметр – 15–18 см).
Яйця відварюють круто. Сир натирають на тертці. Змішують усе з майонезом.
Млинці перемащують начинкою, зверху торт посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки та кільцями червоного перцю.
Подають охолодженим.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися