6039
10:36 6.102016

Торт печінковий

Цікаве 1904

2Інгредієнти:

– 500 г печінки,

– 500 мл молока,

– 3 яйця,

– 1 велика ріпчаста цибулина,

– 4–6 ст. ложок борошна,

– вегета, перець чорний мелений та сіль – за смаком;

для начинки:

– 300 г твердого сиру,

– 4 яйця,

– 200 г майонезу,

– 1 перець болгарський червоний.

Спосіб приготування:

Печінку та цибулю пропускають через м’ясорубку, додають яйця, борошно, спеції, молоко. Регулюючи кількість молока, суміш доводять до густоти сметани.

Випікають млинці (палачінти) на розігрітій олії на невеликій сковорідці (діаметр – 15–18 см).

Яйця відварюють круто. Сир натирають на тертці. Змішують усе з майонезом.

Млинці перемащують начинкою, зверху торт посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки та кільцями червоного перцю.

Подають охолодженим.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах