5457
12:28 20.092016

Котлети з телятини з грибами і морквою

Цікаве 2490

2Інгредієнти:

– 1 теляча котлета або філе вагою 160–180 г,

– 2–3 ст. ложки молока,

– 1 яйце,

– сухарі мелені,

– сіль, перець чорний мелений,

– 1–2 шт. моркви,

– 3–4 шт. грибів,

– жир для смаження.

Спосіб приготування:

Обчищене від плівок та сухожилля м’ясо солять, посипають чорним перцем і змочують у тісті, приготовленому з яйця, борошна, щіпки солі, обкачують у сухарях. Потім обсмажують з одного боку на розігрітому жирі, перевертають і додають дрібно нарізану моркву та гриби. Підсмажену з обох боків котлету виймають і перекладають на тарілку, а моркву та гриби смажать ще 1–2 хв. Готові овочі кладуть на котлету, а збоку наливають жир, який залишився після смаження.

Подають зі складним гарніром, 1–2 скибочками лимона і салатом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Оперативники Чопського загону викрили спробу незаконного переміщення партії безакцизних сигарет
16:45
В Україні за останній період почастішали випадки реєстрації захворювання свиней на африканську чуму
15:40
Перший сніг на дорогах – поради для водіїв
15:03
Жіночий форум на Закарпатті об’єднав жінок-лідерок, щоб привернути увагу до їхньої ролі у відновленні України
14:18
До уваги жителів Ужгорода, голів ОСББ, керівників домоуправлінь та підприємців!
13:10
На Закарпатті 4 осіб збиралися перепливати повноводну Тису. Відео
13:04
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Всі новини