Котлети з телятини з грибами і морквою
Інгредієнти:
– 1 теляча котлета або філе вагою 160–180 г,
– 2–3 ст. ложки молока,
– 1 яйце,
– сухарі мелені,
– сіль, перець чорний мелений,
– 1–2 шт. моркви,
– 3–4 шт. грибів,
– жир для смаження.
Спосіб приготування:
Обчищене від плівок та сухожилля м’ясо солять, посипають чорним перцем і змочують у тісті, приготовленому з яйця, борошна, щіпки солі, обкачують у сухарях. Потім обсмажують з одного боку на розігрітому жирі, перевертають і додають дрібно нарізану моркву та гриби. Підсмажену з обох боків котлету виймають і перекладають на тарілку, а моркву та гриби смажать ще 1–2 хв. Готові овочі кладуть на котлету, а збоку наливають жир, який залишився після смаження.
Подають зі складним гарніром, 1–2 скибочками лимона і салатом.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися