5457
12:28 20.092016

Котлети з телятини з грибами і морквою

Цікаве 2706

2Інгредієнти:

– 1 теляча котлета або філе вагою 160–180 г,

– 2–3 ст. ложки молока,

– 1 яйце,

– сухарі мелені,

– сіль, перець чорний мелений,

– 1–2 шт. моркви,

– 3–4 шт. грибів,

– жир для смаження.

Спосіб приготування:

Обчищене від плівок та сухожилля м’ясо солять, посипають чорним перцем і змочують у тісті, приготовленому з яйця, борошна, щіпки солі, обкачують у сухарях. Потім обсмажують з одного боку на розігрітому жирі, перевертають і додають дрібно нарізану моркву та гриби. Підсмажену з обох боків котлету виймають і перекладають на тарілку, а моркву та гриби смажать ще 1–2 хв. Готові овочі кладуть на котлету, а збоку наливають жир, який залишився після смаження.

Подають зі складним гарніром, 1–2 скибочками лимона і салатом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне