Смажена ковбаса в маринаді
Інгредієнти:
– 200–250 г ковбаси різних видів,
– 100 г копченої свинячої грудинки (або жирної шинки),
– 1 цибулина ріпчаста,
– 1 зубчик часнику,
– 1/2 чарки вина,
– 1 ч. ложка гірчиці,
– 1 ст. ложка олії,
– жир для смаження,
– спеції: перець чорний горошком, лимонний сік, щіпка тертої лимонної цедри.
Спосіб приготування:
З вина, лимонного соку, гірчиці, олії, дрібно нарізаних цибулі та часнику й чорного перцю готують маринад. Ковбасу нарізають кубиками і 24 год. витримують у маринаді.
Потім ретельно відціджують та обсмажують на добре розігрітому жирі до рум’яного відтінку. За декілька хвилин до готовності сковороду накривають кришкою. Готову ковбасу виймають на тарілку. До решти жиру додають маринад і трошки води. Доводять до кипіння й варять 1–2 хв. Соусом заливають ковбасу. Подають із салатом.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися