4374
13:00 31.082016

Смажена ковбаса в маринаді

Цікаве 2789

kolbasaІнгредієнти:

– 200–250 г ковбаси різних видів,

– 100 г копченої свинячої грудинки (або жирної шинки),

– 1 цибулина ріпчаста,

– 1 зубчик часнику,

– 1/2 чарки вина,

– 1 ч. ложка гірчиці,

– 1 ст. ложка олії,

–  жир для смаження,

– спеції: перець чорний горошком, лимонний сік, щіпка тертої лимонної цедри.

Спосіб приготування:

З вина, лимонного соку, гірчиці, олії, дрібно нарізаних цибулі та часнику й чорного перцю готують маринад. Ковбасу нарізають кубиками і 24 год. витримують у маринаді.

Потім ретельно відціджують та обсмажують на добре розігрітому жирі до рум’яного відтінку. За декілька хвилин до готовності сковороду накривають кришкою. Готову ковбасу виймають на тарілку. До решти жиру додають маринад і трошки води. Доводять до кипіння й варять 1–2 хв. Соусом заливають ковбасу. Подають із салатом.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Академічний естрадно-духовий оркестр запрошує закарпатців на концерт
19:21
У Берегові триває турнір з боксу
19:11
Переправляли до Румунії двох «клієнтів» за 8 тисяч доларів США – на Закарпатті затримали спільників
16:02
В Мукачеві притягнули до відповідальності чоловіка, який кермував напідпитку та пропонував хабар
15:58
Ужгородські баскетболісти зустрінуться з лучанами та рівнянами
15:51
Довічне позбавлення волі отримав депутат, який підірвав гранати під час засідання сільради на Закарпатті
14:11
Всі новини