4374
13:00 31.082016

Смажена ковбаса в маринаді

Цікаве 2998

kolbasaІнгредієнти:

– 200–250 г ковбаси різних видів,

– 100 г копченої свинячої грудинки (або жирної шинки),

– 1 цибулина ріпчаста,

– 1 зубчик часнику,

– 1/2 чарки вина,

– 1 ч. ложка гірчиці,

– 1 ст. ложка олії,

–  жир для смаження,

– спеції: перець чорний горошком, лимонний сік, щіпка тертої лимонної цедри.

Спосіб приготування:

З вина, лимонного соку, гірчиці, олії, дрібно нарізаних цибулі та часнику й чорного перцю готують маринад. Ковбасу нарізають кубиками і 24 год. витримують у маринаді.

Потім ретельно відціджують та обсмажують на добре розігрітому жирі до рум’яного відтінку. За декілька хвилин до готовності сковороду накривають кришкою. Готову ковбасу виймають на тарілку. До решти жиру додають маринад і трошки води. Доводять до кипіння й варять 1–2 хв. Соусом заливають ковбасу. Подають із салатом.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Виноградівщина прощатиметься із загиблим Героєм — Анатолієм Поповичем
20:33
Тячівця судитимуть за обвинуваченням у зґвалтуванні неповнолітньої
17:32
На Закарпатті виявили руїни середньовічного замку: історичне відкриття у Берегові
17:23
На Закарпатті лікарям вдалося врятувати зір трирічному хлопчику, який випадково заклеїв очі суперклеєм
17:08
Бюджети громад Закарпаття зросли на понад 100 мільйонів: ОВА провела нараду щодо фінансових підсумків півріччя
16:52
На Закарпатті з початку року бюджети отримали понад 15,3 млн грн туристичного збору
16:20
На Закарпатті триває пілотний проєкт із впровадження дружнього до дитини правосуддя
15:27
Найближчого вікенду закарпатська аматорська команда стартує в Кубку України з футболу
15:13
У Кушниці просто вдома з’явився на світ здоровий хлопчик
14:11
Закарпатський футболіст відзначився голом за юнацьку збірну України
13:49
Всі новини
Головне