4371
11:00 31.082016

Гарбузові оладки

Цікаве 1956

tikvennie3Інгредієнти:

– 600 г гарбуза,

– 3 склянки борошна,

– 60 мл молока,

– 2 яйця,

– 2 ст. ложки олії,

– 1–2 ст. ложки цукру,

– 10 г ванільного цукру,

– щіпка солі.

Спосіб приготування:

Гарбуз очистіть від волокон та насіння й помістіть у форму, змащену олією. Запечіть у розігрітій до 180° духовці до готовності протягом 40–60 хвилин. Гарбуз має стати м’яким.

Остудіть його та подрібніть м’якоть блендером. Додайте яйця, сіль, цукор, ванільний цукор і збийте до утворення пишної маси. Кількість цукру регулюйте залежно від солодкості гарбуза. Поступово додайте просіяне борошно й замісіть тісто. За консистенцією воно має нагадувати густу сметану.

Викладайте тісто ложкою на розігріту сковороду, змащену олією. Готуйте гарбузові оладки, обсмажуючи з обох боків по 2 хвилини до золотистого кольору.

Подавайте гарячими з медом, варенням сметаною чи просто з чаєм.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Депутати не звільнили заступника міського голови Ужгорода
17:38
Реконструкція мосту у Тересві: почалися підготовчі роботи з перенаправлення русла річки
17:16
На Перечинщині ліквідували чергову схему незаконного переправлення військовозобов’язаних через кордон
16:55
Закарпатські угорські аспіранти провели загальні збори і корпоративний тренінг 
16:35
Підсумки роботи у І кварталі 2025 року підвели у Пенсійному фонді України в Закарпатській області
15:55
Виставка ікон «Бо ти – моя надія, Господи!» у Резиденції мукачівських єпископів
15:23
Поліцейські Тячівщини викрили неповнолітнього шахрая, який ошукав потерпілих на майже 200 тисяч гривень
14:57
В Ужгородському музеї — нова фотозона
14:38
На Закарпатті природоохоронна установа має сплатити 2,6 млн грн штрафу за незаконну вирубку на території заповідника
14:21
У Мукачеві склали протокол за складування побутових відходів
13:58
Всі новини
Головне