4371
11:00 31.082016

Гарбузові оладки

Цікаве 2080

tikvennie3Інгредієнти:

– 600 г гарбуза,

– 3 склянки борошна,

– 60 мл молока,

– 2 яйця,

– 2 ст. ложки олії,

– 1–2 ст. ложки цукру,

– 10 г ванільного цукру,

– щіпка солі.

Спосіб приготування:

Гарбуз очистіть від волокон та насіння й помістіть у форму, змащену олією. Запечіть у розігрітій до 180° духовці до готовності протягом 40–60 хвилин. Гарбуз має стати м’яким.

Остудіть його та подрібніть м’якоть блендером. Додайте яйця, сіль, цукор, ванільний цукор і збийте до утворення пишної маси. Кількість цукру регулюйте залежно від солодкості гарбуза. Поступово додайте просіяне борошно й замісіть тісто. За консистенцією воно має нагадувати густу сметану.

Викладайте тісто ложкою на розігріту сковороду, змащену олією. Готуйте гарбузові оладки, обсмажуючи з обох боків по 2 хвилини до золотистого кольору.

Подавайте гарячими з медом, варенням сметаною чи просто з чаєм.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Виноградівщина прощатиметься із загиблим Героєм — Анатолієм Поповичем
20:33
Тячівця судитимуть за обвинуваченням у зґвалтуванні неповнолітньої
17:32
На Закарпатті виявили руїни середньовічного замку: історичне відкриття у Берегові
17:23
На Закарпатті лікарям вдалося врятувати зір трирічному хлопчику, який випадково заклеїв очі суперклеєм
17:08
Бюджети громад Закарпаття зросли на понад 100 мільйонів: ОВА провела нараду щодо фінансових підсумків півріччя
16:52
На Закарпатті з початку року бюджети отримали понад 15,3 млн грн туристичного збору
16:20
На Закарпатті триває пілотний проєкт із впровадження дружнього до дитини правосуддя
15:27
Найближчого вікенду закарпатська аматорська команда стартує в Кубку України з футболу
15:13
У Кушниці просто вдома з’явився на світ здоровий хлопчик
14:11
Закарпатський футболіст відзначився голом за юнацьку збірну України
13:49
Всі новини
Головне