Кнедлики
Інгредієнти:
– 400 г сиру,
– 50 г масла вершкового,
– 2 яйця,
– 100 г сухарів мелених,
– 80 г борошна,
– 40 г цукрової пудри,
– 60 г сметани,
– 60 г повидла,
– сіль – за смаком;
для поливу:
– 60 г масла вершкового;
для обсипання:
– 120 г сухарів мелених,
– 40 г масла вершкового,
– 50 г цукрової пудри.
Спосіб приготування:
Свіжий сир протирають крізь сито. Масло, яйця та цукрову пудру розтирають до утворення густої однорідної маси, з’єднують із сиром, додають просіяне борошно, сухарі, сметану та сіль і замішують тісто.
Роблять валики, нарізають шматочками, розкачують кружечками, на середину кожного кладуть трохи густого сливового повидла, краї тіста загортають і формують невеликі круглі кнедлики.
Опускають їх у киплячу воду і варять під кришкою, доки вони не піднімуться на поверхню. Зварені кнедлики виймають шумівкою, розподіляють на тарілки, поливають розтопленим вершковим маслом і посипають смаженими на вершковому маслі сухарями та цукровою пудрою.
Подають гарячими.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися