4364
14:00 29.082016

Кнедлики

Цікаве 1981

2Інгредієнти:

– 400 г сиру,

– 50 г масла вершкового,

– 2 яйця,

– 100 г сухарів мелених,

– 80 г борошна,

– 40 г цукрової пудри,

– 60 г сметани,

– 60 г повидла,

– сіль – за смаком;

для поливу:

– 60 г масла вершкового;

для обсипання:

– 120 г сухарів мелених,

– 40 г масла вершкового,

– 50 г цукрової пудри.

Спосіб приготування:

Свіжий сир протирають крізь сито. Масло, яйця та цукрову пудру розтирають до утворення густої однорідної маси, з’єднують із сиром, додають просіяне борошно, сухарі, сметану та сіль і замішують тісто.

Роблять валики, нарізають шматочками, розкачують кружечками, на середину кожного кладуть трохи густого сливового повидла, краї тіста загортають і формують невеликі круглі кнедлики.

Опускають їх у киплячу воду і варять під кришкою, доки вони не піднімуться на поверхню. Зварені кнедлики виймають шумівкою, розподіляють на тарілки, поливають розтопленим вершковим маслом і посипають смаженими на вершковому маслі сухарями та цукровою пудрою.

Подають гарячими.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне