Млинцевий торт шоколадний
Інгредієнти:
– борошно – 175 г,
– розпушувач для тіста – ч. ложка,
– какао-порошок – 60 г,
– цукор – 100 г,
– сіль – 3 г,
– олія,
– ванільний екстракт – 15 г,
– молоко – 350 мл,
– 33% вершки – 230 мл,
– цукрова пудра – 30 г,
– розтоплений шоколад – 90 г.
Спосіб приготування:
В одній мисці змішайте всі сипучі інгредієнти: просіяне борошно, розпушувач для тіста, какао та цукор з сіллю. В іншій – рідкі: олію, ванільний екстракт або цукор і 350 мл підігрітого молока. Збиваючи рідину міксером, поступово всипайте вміст першої миски. Прогрійте млинцеву сковорідку й починайте випікати млинці. Потім дайте їм повністю охолонути, а самі приступайте до приготування крему.
Попередньо охолоджені вершки збийте до утворення піни й потроху підсипте цукрову пудру. Остиглі млинці змастіть збитими вершками. Залийте готовий торт розплавленим гірким або молочним шоколадом.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися