4361
13:59 29.082016

Млинцевий торт шоколадний

Цікаве 5049

1Інгредієнти:

– борошно – 175 г,

– розпушувач для тіста – ч. ложка,

– какао-порошок – 60 г,

– цукор – 100 г,

– сіль – 3 г,

– олія,

– ванільний екстракт – 15 г,

– молоко – 350 мл,

– 33% вершки – 230 мл,

– цукрова пудра – 30 г,

– розтоплений шоколад – 90 г.

Спосіб приготування:

В одній мисці змішайте всі сипучі інгредієнти: просіяне борошно, розпушувач для тіста, какао та цукор з сіллю. В іншій – рідкі: олію, ванільний екстракт або цукор і 350 мл підігрітого молока. Збиваючи рідину міксером, поступово всипайте вміст першої миски. Прогрійте млинцеву сковорідку й починайте випікати млинці. Потім дайте їм повністю охолонути, а самі приступайте до приготування крему.

Попередньо охолоджені вершки збийте до утворення піни й потроху підсипте цукрову пудру. Остиглі млинці змастіть збитими вершками. Залийте готовий торт розплавленим гірким або молочним шоколадом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Перечині відбувся всеукраїнський турнір з індорхокею
13:52
Закарпатський обласний театр ляльок відвідав із виставою Словаччину
13:22
В Ужгороді сталася ДТП за участі мікроавтобуса та мотоцикла — травмований неповнолітній водій двоколісного
13:02
У Тячеві відбулася відкрита першість з боксу серед юних спортсменів
12:35
Завершилося перше коло Ужгородської футзальної ліги
12:11
Вифлеємський вогонь миру принесли до Ужгородської міської ради
11:50
Закарпатські митці привітали мешканців і гостей краю традиційною різдвяною виставкою «Коляда»
11:27
Масована атака РФ на енергетику: в Закарпатті запровадили аварійні відключення світла
11:14
Поранив так, що кишки вилізли. Уродженець Маріуполя встромив ножа у мукачівця
11:02
БЕБ Закарпаття ліквідувало нелегальне виробництво тютюну з плантаціями на 12 гектарах на Прикарпатті
10:39
Всі новини
Головне