41566
12:45 24.042023

Польський суп із квашеною капустою та копченостями

Цікаве 38593

Інгредієнти:

– бекон – 100 г;

– ковбаски – 100 г;

– цибуля – 1 шт.;

– морква – 1 шт.;

– селера, пастернак та корінь петрушки (за бажанням) – по 50 г;

– солодкий та гострий перець – по 1 шт.;

– квашена капуста – 100 г;

– часник – 3 зубчики;

– середні картоплини – 3 шт.;

– вода або овочевий/м’ясний бульйон – 1,5 л;

– спеції, сіль – за смаком.

Спосіб приготування

У невеликій кількості олії обсмажте нарізаний бекон і ковбаски. Потім перекладіть їх до каструлі.

Сюди ж відправте, у порядку нарізування по черзі: цибулю, моркву, селеру, пастернак, корінь петрушки (за бажанням). Потім додайте солодкий і гострий перець, часник, квашену капусту, сіль та спеції до смаку. Відправте сюди ж дрібно нарізану картоплю.

Влийте 1,5 л бульйону або води, накрийте кришкою і варіть 20 хвилин, щоб картопля розварилася.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві патрульні знайшли й повернули дитину матері
16:55
Відбулося відкриття меморіалу загиблим героям військової частини 3115 НГУ
16:30
На Закарпатті затримали двох «мандрівників», які мали намір незаконно потрапити за кордон
16:13
У Тячеві затримали чоловіка, який перебував у розшуку
15:54
В Ужгороді нагородили переможців Першого відкритого конкурсу юних органістів
15:40
На Ужгородщині відбулася урочиста церемонія відкриття навчального року Центру професійної освіти імені Еде Егана
15:26
Планові масові вибухи: мешканців Оноківської ТГ та Ужгородщини попереджають про роботи на кар’єрі
14:42
Місцевого чоловіка, який зник під час збору грибів, знайшли гірські рятувальники Тячівщини
14:29
Закарпатські гандболістки зійдуться в боротьбі з рівнянками
14:11
На Закарпатті судитимуть групу зловмисників, які ошукали волонтерів на понад 1,1 мільйона гривень
13:55
Всі новини
Головне