41566
12:45 24.042023

Польський суп із квашеною капустою та копченостями

Цікаве 9134

Інгредієнти:

– бекон – 100 г;

– ковбаски – 100 г;

– цибуля – 1 шт.;

– морква – 1 шт.;

– селера, пастернак та корінь петрушки (за бажанням) – по 50 г;

– солодкий та гострий перець – по 1 шт.;

– квашена капуста – 100 г;

– часник – 3 зубчики;

– середні картоплини – 3 шт.;

– вода або овочевий/м’ясний бульйон – 1,5 л;

– спеції, сіль – за смаком.

Спосіб приготування

У невеликій кількості олії обсмажте нарізаний бекон і ковбаски. Потім перекладіть їх до каструлі.

Сюди ж відправте, у порядку нарізування по черзі: цибулю, моркву, селеру, пастернак, корінь петрушки (за бажанням). Потім додайте солодкий і гострий перець, часник, квашену капусту, сіль та спеції до смаку. Відправте сюди ж дрібно нарізану картоплю.

Влийте 1,5 л бульйону або води, накрийте кришкою і варіть 20 хвилин, щоб картопля розварилася.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Допомога при вагітності та пологах: які документи потрібні?
13:52
Держекоінспекція Закарпаття попереджає про штрафи за незаконну рубку ялинок
11:44
За матеріалами СБУ до 15 років тюрми засуджено колаборантку, яка добровільно співпрацювала з ворогом на тимчасово окупованій території Луганщини
10:22
Італійці привезли для закарпатських дітей із вадами слуху подарунки
17:17
Піст по-закарпатськи: шкідливий чи корисний?
16:41
Перед судом постануть зловмисники, які на Закарпатті переправляли через кордон військовозобов’язаних чоловіків
16:33
Мукачево попрощалося з полеглим Героєм Володимиром Гичком
15:50
Незаконно нарахували та виплатили премій на понад 900 тис. грн – на Закарпатті судитимуть працівників Служби автомобільних доріг
15:30
На Перечинщині оголосили дистанційне навчання в одній із громад
15:22
Ще троє футболістів покинули «Минай»
15:06
Всі новини
adw
Головне