Польський суп із квашеною капустою та копченостями
Інгредієнти:
– бекон – 100 г;
– ковбаски – 100 г;
– цибуля – 1 шт.;
– морква – 1 шт.;
– селера, пастернак та корінь петрушки (за бажанням) – по 50 г;
– солодкий та гострий перець – по 1 шт.;
– квашена капуста – 100 г;
– часник – 3 зубчики;
– середні картоплини – 3 шт.;
– вода або овочевий/м’ясний бульйон – 1,5 л;
– спеції, сіль – за смаком.
Спосіб приготування
У невеликій кількості олії обсмажте нарізаний бекон і ковбаски. Потім перекладіть їх до каструлі.
Сюди ж відправте, у порядку нарізування по черзі: цибулю, моркву, селеру, пастернак, корінь петрушки (за бажанням). Потім додайте солодкий і гострий перець, часник, квашену капусту, сіль та спеції до смаку. Відправте сюди ж дрібно нарізану картоплю.
Влийте 1,5 л бульйону або води, накрийте кришкою і варіть 20 хвилин, щоб картопля розварилася.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися