41566
12:45 24.042023

Польський суп із квашеною капустою та копченостями

Цікаве 32748

Інгредієнти:

– бекон – 100 г;

– ковбаски – 100 г;

– цибуля – 1 шт.;

– морква – 1 шт.;

– селера, пастернак та корінь петрушки (за бажанням) – по 50 г;

– солодкий та гострий перець – по 1 шт.;

– квашена капуста – 100 г;

– часник – 3 зубчики;

– середні картоплини – 3 шт.;

– вода або овочевий/м’ясний бульйон – 1,5 л;

– спеції, сіль – за смаком.

Спосіб приготування

У невеликій кількості олії обсмажте нарізаний бекон і ковбаски. Потім перекладіть їх до каструлі.

Сюди ж відправте, у порядку нарізування по черзі: цибулю, моркву, селеру, пастернак, корінь петрушки (за бажанням). Потім додайте солодкий і гострий перець, часник, квашену капусту, сіль та спеції до смаку. Відправте сюди ж дрібно нарізану картоплю.

Влийте 1,5 л бульйону або води, накрийте кришкою і варіть 20 хвилин, щоб картопля розварилася.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті викрили угруповання, яке переправляло осіб через кордон
17:49
На Ужгородщині горіла господарська будівля
17:22
На Закарпатті від початку року притягнули майже 4400 водіїв за перевищення швидкості
16:17
У Бадалові відзначили річницю Угорської революції та визвольної боротьби 1848–1849 років
15:58
У Виноградівській тергромаді завтра прощатимуться із загиблим Героєм
15:36
20 березня у Хусті стартує місячник з благоустрою
15:17
Чопському прикордонному загону представили нового керівника
14:56
Закарпатці спільно з румунськими та угорськими освітянами розпочали проєкт з інклюзивної освіти
14:23
Транскордонне співробітництво для міжкультурної освіти: Закарпаття долучилося до освітнього проекту
13:55
В Ужгороді затримали переправників, які організовували перетин кордону військовозобов’язаним чоловікам
13:44
Всі новини