
18:58 20.112022
Картопля, запечена з куркою
Цікаве
28428

Інгредієнти:
– невелика курка – 1 шт.;
– великі картоплини – 5 шт.;
– цибуля – 1 шт.;
– часник – 3 зубчики;
– соняшникова олія – 10 мл;
– сіль і мелений перець – за смаком.
Спосіб приготування
Курку обробляють, великі частини розрізають на більш дрібні шматочки.
Цибулину ріжуть півкільцями, часник подрібнюють за допомогою часникодавки. Все додають до курки.
Картоплю нарізають кружальцями і додають до решти складників.
Підготовлені продукти солять, перчать і перемішують з олією.
Курку з картоплею викладають на змащений невеликою кількістю олії деко і випікають при 190°С 50 хвилин.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На кордоні з Угорщиною затримали громадянина Сенегалу
17:01
В Ужгороді вручили нагороди рідним полеглих Героїв
16:33
Верхньотисянський регіональний осередок ТУКЗ-КМКС провів річні загальні збори
16:16
Майстер-клас із виготовлення печива брауні в супроводі студентів «Янгола»
15:55
У Генеральному консульстві Угорщини відбудеться виставка
15:40
На Закарпатті протягом доби затримали двох переправників військовозобов’язаних через кордон
15:14
Закарпатські фехтувальниці стали призерками міжнародних змагань
15:03
В Ужгороді заблокували канал торгівлі метамфетаміном – викрито двох причетних до схеми
14:48
На Закарпатті деблокували жінку з понівеченого внаслідок ДТП авто
14:31
У селі Нижня Апша рятувальники ліквідували пожежу в магазині
14:20
Всі новини
Головне
Публікації
У Берегові провели методичну підготовку вчителя народної музики
14:03
Закарпатці здійснили паломництво до Страдча – українського Єрусалиму
13:14
«Медеї – Невицькому замку» підкорилася Зимова першість області з футболу
12:10
Закарпатські гандболістки здобули переконливі перемоги
14:18
У напружених протистояннях ужгородські баскетболісти взяли максимум очок
13:43
Всі Публікації
Фото
Відео