
18:58 20.112022
Картопля, запечена з куркою
Цікаве
28566

Інгредієнти:
– невелика курка – 1 шт.;
– великі картоплини – 5 шт.;
– цибуля – 1 шт.;
– часник – 3 зубчики;
– соняшникова олія – 10 мл;
– сіль і мелений перець – за смаком.
Спосіб приготування
Курку обробляють, великі частини розрізають на більш дрібні шматочки.
Цибулину ріжуть півкільцями, часник подрібнюють за допомогою часникодавки. Все додають до курки.
Картоплю нарізають кружальцями і додають до решти складників.
Підготовлені продукти солять, перчать і перемішують з олією.
Курку з картоплею викладають на змащений невеликою кількістю олії деко і випікають при 190°С 50 хвилин.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Аскеза. Чому молоді закарпатці все більше обирають життя без стосунків
20:15
У Чопі виявили нетверезого водія, який скоїв ДТП та зник з місця події
19:12
Завтра в Ужгороді попрощаються із захисником Віктором Мургою
17:40
Свято в Берегівському ліцеї ім. Габора Бетлена
16:16
Чи хотіли б закарпатці емігрувати після завершення війни
15:11
У Гатянському ліцеї вшанували пам’ять Вілмоша Ковача
13:25
Виноградівець прийшов у гості з палицею, а господар зустрів його з ножем
12:44
Атака на Сумщину та Київщину: росія вкотре обстріляла Україну
11:30
На Мукачівщині стартував польовий збір «Карпатський щит»
10:28
В Ужгороді пройшов обласний фольклорний фестиваль-конкурс «Веселковий передзвін»
09:55
Всі новини
Головне
Публікації
Свято в Берегівському ліцеї ім. Габора Бетлена
16:16
Чи хотіли б закарпатці емігрувати після завершення війни
15:11
Виноградівець прийшов у гості з палицею, а господар зустрів його з ножем
12:44
Атака на Сумщину та Київщину: росія вкотре обстріляла Україну
11:30
У Берегові відбулася XIX Закарпатська науково-студентська конференція з нагоди Дня української науки
08:53
Всі Публікації
Фото
Відео