29374
10:00 20.112022

Гороскоп (21 – 27 листопада)

Цікаве 3729

ОВЕН

Вміння моментально орієнтуватися в складній обстановці стане важливим фактором. У професійній і побутовій сферах від вас буде потрібне прийняття швидких рішень. Доведеться знову завойовувати друзів та налагоджувати стосунки, але вам вистачить на це і такту, і чарівності.

ТЕЛЕЦЬ

Варто прислухатися до порад оточуючих, вони можуть виявитися для вас дуже корисними. А от у стосунках із давніми приятелями може виникати деяка напруга. На вихідні заплануйте побачення або дружню зустріч, щоб з’ясувати всі питання і непорозуміння.

БЛИЗНЮКИ

Не намагайтеся встигнути доробити всю заплановану роботу, це просто неможливо. Навколо вас буде суцільна суєта: як в офісі, так і вдома. Бажано розраховувати час із запасом, щоб не дратувати себе і оточуючих нескінченними запізненнями. У вихідні ви зможете гарно відпочити.

РАК

Давні мрії нарешті почнуть здійснюватися завдяки терпінню та старанності, помноженими на працездатність. Але навколо вас може скластися атмосфера нерозуміння та недовіри. Вихідні принесуть спокій і внутрішнє умиротворення, особливо, якщо поруч будуть близькі люди.

ЛЕВ

Настав час для довгострокового планування і поступового втілення проєктів у життя. Не обійдеться і без зміни деяких планів: реальність внесе свої корективи. Період емоційної нестабільності. І ви будете то плакати, то сміятися. Постарайтеся взяти себе в руки й не жити тільки почуттями.

ДІВА

Варто прислухатися до свого внутрішнього голосу, під його керівництвом ви зможете діяти значно гнучкіше і ефективніше. Не варто всі проблеми вирішувати самостійно, адже навколо є вірні друзі, готові допомогти вам порадою і справою. Постарайтеся не обманювати нікого, в тому числі й себе.

ТЕРЕЗИ

Проблеми, що виникли, благополучно розв’яжуться, тому вам не варто заздалегідь нервувати. Деяка неуважність може призвести до того, що запізніло усвідомите власні помилки. Ви зможете просунутися кар’єрними сходами. У вихідні підіть у гості, на концерт.

СКОРПІОН

Вам не потрібно квапитися з нововведеннями: вони, звичайно, корисні, але поки несвоєчасні. Вам доведеться боротися з апатією та лінощами, постарайтеся хоча б зобразити бурхливу діяльність, адже ви потрапите в поле зору начальства.

СТРІЛЕЦЬ

На роботі можливі нові призначення і ваша участь у нових проєктах. Щоб набути лідерські позиції, вам необхідно стати терплячою і впевненою у собі людиною. У вихідні не кваптеся і не підганяйте події, що відбуваються навколо. У вихідні варто вирішити безліч домашніх проблеми.

КОЗЕРІГ

Спілкування вам необхідне, хоча б із близькими людьми, а от чужі будуть дратувати і викликати тільки непорозуміння. Ви зможете відкрити для себе нові можливості, але для цього вам зараз необхідні тиша і комфортна обстановка.

ВОДОЛІЙ

Вам може надійти цікава пропозиція, що відкриє перед вами нові можливості. Однак спочатку все ж таки варто все обміркувати, а не погоджуватися відразу. У вихідні налагодяться сімейні проблеми, почнеться період повного взаєморозуміння з близькими людьми.

РИБИ

Будьте готовими взяти на себе відповідальність за прийняття рішень і за своїх близьких. Багато справ будуть вдаватися за інерцією. Не встрявайте в суперечку, якщо не до кінця впевнені у своїй правоті. На вихідні краще не планувати багато справ, а просто відпочити та виспатися.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах