38889
16:28 18.022022

Печінка по-царськи

Цікаве 15889

Інгредієнти:

– печінка куряча – 500 г;

– цибуля ріпчаста – 500 г;

– морква – 500 г;

– крупа манна – 1/2 склянки;

– молоко – 1/2 склянки;

– майонез – 300 г;

– рослинна олія – 2 ст. л.;

– сіль, перець чорний мелений – за смаком.

Спосіб приготування

Печінку пропустити через м’ясорубку, змішати з манкою і молоком, поставити в холодильник на 1 годину.

Цибулю, нарізану півкільцями, і моркву, натерту на тертці, тушкувати в невеликій кількості олії.

Форму змастити маслом і присипати сухарями. Викласти половину цибулі й моркви, посолити, поперчити. Зверху на овочі покласти половину печінки, посолити, поперчити, полити майонезом.

Знову викладаємо овочі, зверху печінку, що залишилася. Посолити, поперчити, змастити майонезом.

Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 С близько години.

Готову страву прикрасити зеленню і подати до столу.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті затримали зловмисника, підозрюваного у переправленні військовозобов’язаних через кордон України до Румунії
15:29
Як працює подолання транскордонного мовного бар'єру в суспільному житті
15:15
На Закарпатті викрили лікаря ВЛК, який за гроші встановлював військовозобов’язаним «важкі» діагнози
15:00
Водій, який пошкодив кільце у Мукачеві, відшкодує збитки
14:46
Великодоброньський дитячий будинок відзначив 30-річний ювілей
14:34
Куди зникла мініскульптура Лайошу Унгварі у Перечині?
14:25
На Мукачівщині чоловік прийшов до сусіда з ножем і поранив його
13:05
Табір народної музики та народного танцю: живе джерело культури, традицій та єдності Закарпаття
12:44
Іршавська міськрада провела 48-му сесію: ухвалено нові програми, зміни до бюджету та меморандум про співпрацю
12:25
На Тячівщині державну кадастрову реєстраторку підозрюють у незаконному відчуженні 5 гектарів землі
11:59
Всі новини
Головне