Печінка по-царськи
Інгредієнти:
– печінка куряча – 500 г;
– цибуля ріпчаста – 500 г;
– морква – 500 г;
– крупа манна – 1/2 склянки;
– молоко – 1/2 склянки;
– майонез – 300 г;
– рослинна олія – 2 ст. л.;
– сіль, перець чорний мелений – за смаком.
Спосіб приготування
Печінку пропустити через м’ясорубку, змішати з манкою і молоком, поставити в холодильник на 1 годину.
Цибулю, нарізану півкільцями, і моркву, натерту на тертці, тушкувати в невеликій кількості олії.
Форму змастити маслом і присипати сухарями. Викласти половину цибулі й моркви, посолити, поперчити. Зверху на овочі покласти половину печінки, посолити, поперчити, полити майонезом.
Знову викладаємо овочі, зверху печінку, що залишилася. Посолити, поперчити, змастити майонезом.
Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 С близько години.
Готову страву прикрасити зеленню і подати до столу.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися