38889
16:28 18.022022

Печінка по-царськи

Цікаве 16121

Інгредієнти:

– печінка куряча – 500 г;

– цибуля ріпчаста – 500 г;

– морква – 500 г;

– крупа манна – 1/2 склянки;

– молоко – 1/2 склянки;

– майонез – 300 г;

– рослинна олія – 2 ст. л.;

– сіль, перець чорний мелений – за смаком.

Спосіб приготування

Печінку пропустити через м’ясорубку, змішати з манкою і молоком, поставити в холодильник на 1 годину.

Цибулю, нарізану півкільцями, і моркву, натерту на тертці, тушкувати в невеликій кількості олії.

Форму змастити маслом і присипати сухарями. Викласти половину цибулі й моркви, посолити, поперчити. Зверху на овочі покласти половину печінки, посолити, поперчити, полити майонезом.

Знову викладаємо овочі, зверху печінку, що залишилася. Посолити, поперчити, змастити майонезом.

Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 С близько години.

Готову страву прикрасити зеленню і подати до столу.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Хустщині шахраї від імені податківців телефонують та вимагають кошти
16:45
Від початку на Закарпатті винесли 416 постанов за перевищення дозволеної швидкості
16:36
На Закарпатті стартували рейди з виявлення незаконно зрубаних ялинок
14:40
На Закарпатті затримали озброєного чоловіка, який відкрив стрілянину в багатоповерхівці
14:31
1528 — новий номер Єдиної ветеранської лінії
11:59
У Перечині провели майстерку з виготовлення вертепної зірки
10:54
На Закарпатті інженеру технагляду повідомили про підозру: громаді Перечина завдано майже пів мільйона гривень збитків
17:21
Мукачево вшанує пам’ять полеглого захисника Миколи Кияна
16:55
Бюджет під ялинку і традиційні урочистості: що відбувалось на святковому засіданні Закарпатської облради
16:32
На Закарпатті підбили підсумки реалізації регіонального плану із захисту прав ромської громади
16:11
Всі новини
Головне