38889
16:28 18.022022

Печінка по-царськи

Цікаве 15827

Інгредієнти:

– печінка куряча – 500 г;

– цибуля ріпчаста – 500 г;

– морква – 500 г;

– крупа манна – 1/2 склянки;

– молоко – 1/2 склянки;

– майонез – 300 г;

– рослинна олія – 2 ст. л.;

– сіль, перець чорний мелений – за смаком.

Спосіб приготування

Печінку пропустити через м’ясорубку, змішати з манкою і молоком, поставити в холодильник на 1 годину.

Цибулю, нарізану півкільцями, і моркву, натерту на тертці, тушкувати в невеликій кількості олії.

Форму змастити маслом і присипати сухарями. Викласти половину цибулі й моркви, посолити, поперчити. Зверху на овочі покласти половину печінки, посолити, поперчити, полити майонезом.

Знову викладаємо овочі, зверху печінку, що залишилася. Посолити, поперчити, змастити майонезом.

Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 С близько години.

Готову страву прикрасити зеленню і подати до столу.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Берегівський садочок ім. Каталін Франгепан організував День родини
10:51
8,7 мільярдів скеровано для підтримки економіки України
10:23
Компенсацію витрат за працевлаштування ВПО цьогоріч отримали вже 77 роботодавців області
09:44
В Ужгороді – ускладнення проїзду на перехресті вулиць Підгірна та Собранецька
09:24
Очільник Дніпропетровської ОВА перебуває з візитом на Закарпатті
09:00
У Мукачеві провели низку заходів, присвячених художнику Адальберту Ерделі
08:45
До 3 років тюрми засуджено матір, через неналежний догляд якої помер 3-місячний хлопчик
08:30
Повалив жінку на землю та зірвав з шиї прикраси: у Берегові затримали нападника
17:54
Територіальні громади Закарпаття залучаються до транскордонної співпраці
17:27
Затримано працівника територіального сервісного центру в Ужгороді за підозрою у отриманні хабаря
17:19
Всі новини
Головне