38323
18:57 2.012022

Простий салат з оселедця, картоплі та зеленої цибулі

Цікаве 9084

Інгредієнти:

– філе оселедця – 2 шт.,

– картопля – 3 шт.,

– зелена цибуля – 6 пір’їн,

– зелень петрушки – 6 гілочок,

– соняшникова олія – 2 ст. л.,

– свіжомелений перець – до смаку.

Спосіб приготування

Візьміть три картоплини й попередньо відваріть у підсоленій воді на середньому вогні. Дайте картоплі повністю охолонути. Очистіть її та поріжте спочатку на кружальця, а потім кожне розріжте на четвертинки.

Помийте і дрібно наріжте 6 пір’їн зеленої цибулі та 6 гілочок петрушки.

Наріжте невеликими шматочками два філе оселедця.

Змішайте всі інгредієнти в глибокій мисці або салатнику. Заправте двома столовими ложками ароматної соняшникової олії, посоліть і поперчіть до смаку.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
8,7 мільярдів скеровано для підтримки економіки України
10:23
Компенсацію витрат за працевлаштування ВПО цьогоріч отримали вже 77 роботодавців області
09:44
В Ужгороді – ускладнення проїзду на перехресті вулиць Підгірна та Собранецька
09:24
Очільник Дніпропетровської ОВА перебуває з візитом на Закарпатті
09:00
У Мукачеві провели низку заходів, присвячених художнику Адальберту Ерделі
08:45
До 3 років тюрми засуджено матір, через неналежний догляд якої помер 3-місячний хлопчик
08:30
Повалив жінку на землю та зірвав з шиї прикраси: у Берегові затримали нападника
17:54
Територіальні громади Закарпаття залучаються до транскордонної співпраці
17:27
Затримано працівника територіального сервісного центру в Ужгороді за підозрою у отриманні хабаря
17:19
За вихідні гірські рятувальники надали допомогу трьом підкорювачам Карпат
17:05
Всі новини
Головне