Соковиті рибні котлети
Інгредієнти:
– філе риби – 450 г,
– цибуля ріпчаста – 2 шт.,
– яйце – 1 шт.,
– борошно – 2 ст. л. + для панірування котлет,
– масло вершкове – 100 г,
– олія – 3 ст. л.,
– чорний перець, сіль – за смаком.
Спосіб приготування
Цибулю нарізати кубиками й обсмажити до золотистої скоринки на вершковому маслі (20–30 г). Прокрутити в м’ясорубці рибне філе та смажену цибулю. (Якщо філе було заморожене, перед приготуванням необхідно прибрати зайву рідину паперовим рушником).
До рибного фаршу додати яйце, 2 ст. л. борошна, сіль і чорний перець за смаком. Усе ретельно перемішати. Сформувати з фаршу котлети й обваляти їх у борошні.
У сковороду налити олію, додати вершкове масло, розтопити й перемішати. Посмажити котлети з обох боків на середньому вогні. Після цього поставити на 15 хв. у розігріту до 200°С духовку.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися