17:07 18.072021
Салат зі шпинатом та фетою
Цікаве
9627

Інгредієнти:
– шпинат – 2 пучки;
– цибуля – 1 шт.;
– помідори чері – 10 шт.;
– сир фета – 80 г;
– оливкова олія, спеції, лимонний сік – за смаком.
Спосіб приготування:
Викласти очищені листи шпинату в салатницю. Нарізати цибулю кільцями, помідори – навпіл, сир – кубиками. Поєднати всі інгредієнти. Змішати лимонний сік, оливкову олію, сіль та перець. Полити салат заправкою та подати до столу.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Мукачівщині затримали зловмисника, який побив охоронця дитячого будинку
18:18
В Ужгороді викрито схему збуту рецептурних опіоїдних пігулок
17:53
Унаслідок пожежі у Середньому дитина потрапила до лікарні
17:38
В Ужгороді відбулася творча зустріч із лауреатами міської премії імені Петра Скунця
17:24
У Воловці затримали зловмисника, який у стані сп’яніння скоїв ДТП з потерпілими
17:10
В Ужгороді відзначили лауреатів обласних конкурсів, що відбулися в межах «Книга-Фесту-2025»
15:44
Румунія продовжила обмеження дорожнього руху на кордоні з Україною – через ремонт мосту через р. Тиса
15:30
Липу широколисту посадили в Ужгородському замку як символ співпраці з Польщею
15:14
Кубок України з волейболу: пройти далі закарпатцям не вдалося
14:47
В Ужгороді – тимчасове призупинення водопостачання центральної частини мiста
14:32
Всі новини
Головне
Публікації
Дипломатичне минуле та закарпатське коріння – в Мукачеві відбулася презентація книги Яноша Перені
11:37
У Берегові відбулося вручення стипендій імені Калмана Шооша
10:33
Подушка безпеки на зиму. Чим із продуктів запасаються закарпатці
09:28
Закарпатське футбольне дербі завершилося внічию
14:11
Фінішував чемпіонат області з футболу
13:43
Всі Публікації
Фото
Відео