
17:07 18.072021
Салат зі шпинатом та фетою
Цікаве
8963

Інгредієнти:
– шпинат – 2 пучки;
– цибуля – 1 шт.;
– помідори чері – 10 шт.;
– сир фета – 80 г;
– оливкова олія, спеції, лимонний сік – за смаком.
Спосіб приготування:
Викласти очищені листи шпинату в салатницю. Нарізати цибулю кільцями, помідори – навпіл, сир – кубиками. Поєднати всі інгредієнти. Змішати лимонний сік, оливкову олію, сіль та перець. Полити салат заправкою та подати до столу.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Падіюні провели обласний фестиваль-конкурс родинної творчості
18:51
У Карпатах туристи знайшли тіло чоловіка
18:22
Семінар у межах проєкту «Зміцнення незалежних медіа для сильної демократичної України» в Ужгороді
17:53
На Закарпатті люди з інвалідністю та поранені військові можуть безоплатно отримати допоміжні засоби реабілітації
17:29
В Ужгороді на вулиці Петра Скунця встановили інтерактивну анотаційну таблицю
17:03
Мукачево прийняло юних боксерів з усієї України: понад 300 учасників на чемпіонаті ФСТ «Спартак»
16:34
Суд залишив без змін вирок депутату, який підірвав гранати під час засідання сільради на Закарпатті
16:10
Берегівські рятувальники ліквідували пожежу сухої трави
15:38
Намагались підкупити прикордонників, щоб виїхати за кордон: на Закарпатті затримали ухилянтів
15:25
Ужгородського депутата засудили до 3 років тюрми на самовільне будівництво в центрі міста
15:08
Всі новини
Головне
Публікації
Програма підтримки ім. Ілони Зріні на Закарпатті триває – інтерв’ю з держсекретарем Левірінцем Нача
13:35
Закарпатець створює прикраси з кісток
12:33
Річницю національно-визвольної війни угорського народу урочисто відзначили на Берегівщині
09:07
«Карпати-ШВСМ» (Ужгород) – шоста команда Суперліги
11:15
Закарпатське дербі на фініші сезону Другої ліги
17:21
Всі Публікації
Фото
Відео