17:07 18.072021
Салат зі шпинатом та фетою
Цікаве
7969
Інгредієнти:
– шпинат – 2 пучки;
– цибуля – 1 шт.;
– помідори чері – 10 шт.;
– сир фета – 80 г;
– оливкова олія, спеції, лимонний сік – за смаком.
Спосіб приготування:
Викласти очищені листи шпинату в салатницю. Нарізати цибулю кільцями, помідори – навпіл, сир – кубиками. Поєднати всі інгредієнти. Змішати лимонний сік, оливкову олію, сіль та перець. Полити салат заправкою та подати до столу.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
До Всесвітнього дня туалету в краєзнавчому музеї відкрили нову локацію
17:45
Роботодавці мають звернутися до Держпраці щодо медогляду працівників до 1 грудня
17:23
На Берегівщині затримали трьох «ухилянтів», що намагалися потрапити до Угорщини
17:16
Поліція Закарпаття розшукала зловмисника, який скоїв смертельну ДТП та втік за межі області
16:21
На Ужгородщині попрощалися з полеглим Героєм Михайлом Ковачем
15:56
Ужгородські рятувальники ліквідували пожежу в металевому вагончику
15:37
Українці в Будапешті також провели заходи до 1000 дня війни в Україні
15:15
На Закарпатті погіршення погодних умов
15:12
На Мукачівщині рятувальники вберегли дерев’яний будинок від знищення вогнем
14:57
З Києва ходитимуть поїзди до Будапешта і Братислави
14:50
Всі новини
Головне
Публікації
У Свалявському меморіальному парку відзначили 80-ту річницю найбільшої трагедії закарпатських угорців
14:42
Мухомори у вухах і котики на шиї. Мукачівка створює унікальні авторські прикраси
12:55
Проєкт «Музична магія» вже вшосте організували у Берегові
12:24
У Берегові вшанували жертв сталінських репресій
10:19
Заява угорських організацій Закарпаття щодо запланованих змін до Закону «Про освіту»
16:12
Всі Публікації
Фото
Відео