Салат з овочами і напівкопченою ковбасою
Інгредієнти:
– мексиканська суміш заморожених овочів – 1 упаковка (400 г);
– ковбаса напівкопчена – 300 г;
– помідори – 2 шт.;
– свіжий огірок – 1 шт.;
– картопля середнього розміру – 3 шт.;
– пучок зелені кропу;
– пучок зеленої цибулі;
– сіль за смаком;
– майонез для заправки салату.
Спосіб приготування:
1. Мексиканську суміш відварюємо за інструкцією на упаковці. В середньому її потрібно варити 7 хвилин у підсоленій воді. Викладемо варену суміш у друшляк і даємо їй повністю охолонути.
2. Картоплю варимо до готовності, остудивши, чистимо її. Ріжемо варену картоплю невеликим кубиком.
3. Свіжі огірки, помідори й напівкопчену ковбасу також нарізаємо дрібним кубиком.
4. Всю свіжу зелень дрібно шаткуємо.
5. У мисці відповідного розміру змішуємо всі підготовлені продукти.
6. Солимо на свій смак і, заправивши майонезом, перемішуємо наш салат із мексиканської суміші овочів.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися