Печиво «Мазурка»
Інгредієнти:
– яйце – 3 шт.;
– цукор – 180 г (7 ст. л. із гіркою + 1 ч. л. без гірки);
– борошно пшеничне – 160 г (1 склянка – 250 мл);
– розпушувач – 1 ч. л.;
– ванільний цукор – 1 пакетик (за бажанням);
– горіхи (будь-які) – 1 склянка (можна менше);
– сухофрукти (родзинки, курага) – 1 склянка.
Спосіб приготування
Яйця збити міксером, поступово підсипаючи цукор, протягом 5-7 хвилин. Усипати борошно з розпушувачем і ванільним цукром (за бажанням), перемішати.
Усипати в тісто будь-які подрібнені горіхи й сухофрукти за смаком.
Перелити тісто на деко, вистелене пекарським папером, розрівняти лопаткою. Випікати печиво при 180 градусах близько 20 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці (приблизно 3 хвилини).
Готове гаряче печиво наріжте на шматочки й одразу подавайте до столу! Воно смачне і в гарячому, і в охолодженому вигляді – спробуйте й переконайтеся в цьому!
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися