36303
12:58 7.062021

Печиво «Мазурка»

Цікаве 7637

Інгредієнти:

– яйце – 3 шт.;

– цукор – 180 г (7 ст. л. із гіркою + 1 ч. л. без гірки);

– борошно пшеничне – 160 г (1 склянка – 250 мл);

– розпушувач – 1 ч. л.;

– ванільний цукор – 1 пакетик (за бажанням);

– горіхи (будь-які) – 1 склянка (можна менше);

– сухофрукти (родзинки, курага) – 1 склянка.

Спосіб приготування

Яйця збити міксером, поступово підсипаючи цукор, протягом 5-7 хвилин. Усипати борошно з розпушувачем і ванільним цукром (за бажанням), перемішати.

Усипати в тісто будь-які подрібнені горіхи й сухофрукти за смаком.

Перелити тісто на деко, вистелене пекарським папером, розрівняти лопаткою. Випікати печиво при 180 градусах близько 20 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці (приблизно 3 хвилини).

Готове гаряче печиво наріжте на шматочки й одразу подавайте до столу! Воно смачне і в гарячому, і в охолодженому вигляді – спробуйте й переконайтеся в цьому!

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві патрульні знайшли й повернули дитину матері
16:55
Відбулося відкриття меморіалу загиблим героям військової частини 3115 НГУ
16:30
На Закарпатті затримали двох «мандрівників», які мали намір незаконно потрапити за кордон
16:13
У Тячеві затримали чоловіка, який перебував у розшуку
15:54
В Ужгороді нагородили переможців Першого відкритого конкурсу юних органістів
15:40
На Ужгородщині відбулася урочиста церемонія відкриття навчального року Центру професійної освіти імені Еде Егана
15:26
Планові масові вибухи: мешканців Оноківської ТГ та Ужгородщини попереджають про роботи на кар’єрі
14:42
Місцевого чоловіка, який зник під час збору грибів, знайшли гірські рятувальники Тячівщини
14:29
Закарпатські гандболістки зійдуться в боротьбі з рівнянками
14:11
На Закарпатті судитимуть групу зловмисників, які ошукали волонтерів на понад 1,1 мільйона гривень
13:55
Всі новини
Головне