36294
17:58 4.062021

Простий рецепт шоколадних цукерок

Цікаве 4315

Інгредієнти:

– фініки – 200 г;

– арахіс смажений – 100 г;

– какао порошок – 6 ст. л.;

– вершкове масло – 30 г.

Шоколадна глазур:

– шоколад – 150 г;

– вершкове масло – 40 г;

– молоко — 2-3 ст. л.

Спосіб приготування

Обсмажений / підсушений арахіс подрібнити в кавомолці або блендері в дрібну крихту. Фініки очистити від кісточок.

У чаші блендера об’єднати фініки, подрібнений арахіс, какао-порошок, вершкове масло. Повинна вийти липка, але не рідка маса.

Сформувати цукерки у вигляді прямокутника, за допомогою кондитерської форми для випічки або тарілки добре утрамбувати рукою. Відправити в морозильну камеру на 30 хвилин. Розрізати на частини.

Шоколад  із вершковим маслом і молоком розтопити в мікрохвильовці або на водяній бані. Кожну цукерку занурити в шоколадну глазур. Викласти на решітку і відправити в холодильник на 10 хвилин.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді сьогодні попрощалися із 49-річним полеглим захисником Михайлом Луп’яком
17:53
Спільна пам'ять, спільна відповідальність: у Берегові відбулася міжнародна конференція дослідників ГУЛАГу
17:18
У Чопі вшанували пам’ять жертв «маленьких робіт»
17:00
На Берегівщині затримали співробітників банку, які перевозили військовозобов’язаних до кордону в інкасаторському авто
16:46
СБУ та Нацполіція викрили ще 4 «ухилянтські схеми» у столиці та західних регіонах України
16:09
Мукачівці з успіхом виступили на відкритому Кубку Ковеля з параолімпійського виду спорту – боча
15:49
На Берегівщину релокується сільськогосподарський бізнес із Харківщини
14:47
Закарпатський народний хор яскравим концертом представив «Зіркове майбутнє Срібної землі»
14:38
Головна баскетбольна команда Закарпаття вперше в сезоні втратила очки
14:01
На війні загинув житель Баранинської громади
13:44
Всі новини