36294
17:58 4.062021

Простий рецепт шоколадних цукерок

Цікаве 3856

Інгредієнти:

– фініки – 200 г;

– арахіс смажений – 100 г;

– какао порошок – 6 ст. л.;

– вершкове масло – 30 г.

Шоколадна глазур:

– шоколад – 150 г;

– вершкове масло – 40 г;

– молоко — 2-3 ст. л.

Спосіб приготування

Обсмажений / підсушений арахіс подрібнити в кавомолці або блендері в дрібну крихту. Фініки очистити від кісточок.

У чаші блендера об’єднати фініки, подрібнений арахіс, какао-порошок, вершкове масло. Повинна вийти липка, але не рідка маса.

Сформувати цукерки у вигляді прямокутника, за допомогою кондитерської форми для випічки або тарілки добре утрамбувати рукою. Відправити в морозильну камеру на 30 хвилин. Розрізати на частини.

Шоколад  із вершковим маслом і молоком розтопити в мікрохвильовці або на водяній бані. Кожну цукерку занурити в шоколадну глазур. Викласти на решітку і відправити в холодильник на 10 хвилин.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На війні загинув військовий із Закарпаття Михайло Попович
09:22
Україна повинна остаточно врегулювати права угорської нацменшини – Вікторія Ференц
09:00
На Мукачівщині розслідують ДТП за участі двох п’яних водіїв
08:45
У Батьові з нагоди Дня угорської поезії провели конкурс декламаторів
08:30
14 квітня на Закарпатті оголошене Днем жалоби за жертвами російських ракетних ударів по Сумах
18:18
На Закарпатті припинили спробу переправлення через кордон чоловіків
17:44
Друга ліга України з футболу: «Ужгород» перемагає, а «Вільхівці» поступаються
17:22
На Хустщині заблоковано ще одну схему незаконної втечі військовозобов’язаних через кордон: затримано переправника
17:00
На кордоні зі Словаччиною в мікроавтобусі українки виявили партію електронних сигарет
16:45
У Перечині відбулася спільна Хресна дорога римо-католиків та греко-католиків
16:27
Всі новини
Головне