Простий рецепт шоколадних цукерок
Інгредієнти:
– фініки – 200 г;
– арахіс смажений – 100 г;
– какао порошок – 6 ст. л.;
– вершкове масло – 30 г.
Шоколадна глазур:
– шоколад – 150 г;
– вершкове масло – 40 г;
– молоко — 2-3 ст. л.
Спосіб приготування
Обсмажений / підсушений арахіс подрібнити в кавомолці або блендері в дрібну крихту. Фініки очистити від кісточок.
У чаші блендера об’єднати фініки, подрібнений арахіс, какао-порошок, вершкове масло. Повинна вийти липка, але не рідка маса.
Сформувати цукерки у вигляді прямокутника, за допомогою кондитерської форми для випічки або тарілки добре утрамбувати рукою. Відправити в морозильну камеру на 30 хвилин. Розрізати на частини.
Шоколад із вершковим маслом і молоком розтопити в мікрохвильовці або на водяній бані. Кожну цукерку занурити в шоколадну глазур. Викласти на решітку і відправити в холодильник на 10 хвилин.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися