36244
12:58 27.052021

Розсольник на ребрах

Цікаве 2519

Інгредієнти:

– яловичі кістки (або ребра) – 400-500 г;

– перлова крупа – 1/2 склянки (приблизно 100 г);

– цибуля – 1 шт.;

– морква – 1/2-1 шт.;

– картопля – 3 шт.;

– маринований огірок – 3 шт.;

– розсіл – 100-150 мл;

– корінь селери – 100 г;

– лавровий лист – 2 шт.;

– хрін (білий) – 1 ст. л.;

– хмелі-сунелі – 2 дрібки;

– рослинна олія (для смаження) – 2 ст. л.;

– за бажанням петрушка, сметана;

– за смаком сіль.

Спосіб приготування

Перлову крупу замочіть у воді приблизно на 1 годину.

У каструлю додайте 2 ст. л. рослинної олії та перекладіть туди кістки.

Селеру, цибулю і моркву наріжте великими частинами. Додайте нарізані овочі в каструлю до м’яса. Обсмажте на середньому вогні до потемніння м’яса. Потім додайте лавровий лист (2 шт.) і залийте водою, щоб вона покривала овочі приблизно на 2 пальці. Після закипання води варіть бульйон 20 хвилин на маленькому вогні. Потім витягніть із бульйону кілька шматків м’яса, щоб звільнити місце в каструлі для інших інгредієнтів. Картоплю очистіть і наріжте середніми кубиками. Тоді додайте її в каструлю.

Додайте в каструлю перловку. Мариновані огірки наріжте невеликими кубиками. Приблизно через 15 хвилин, коли картопля і перловка будуть майже готові, додайте огірки. Перед тим, як додавати огірки, обов’язково їх скуштуйте та переконайтеся, що вони мають приємний смак і не зіпсують страву.

Через 2-3 хвилини додайте в каструлю розсолу, а також хмелі-сунелі. Посоліть за смаком, але врахуйте, що сіль була в огірках і розсолі. Дайте 5 хвилин настоятися. При подачі додайте трохи білого хрону в кожну тарілку, листя петрушки й сметану.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Послугами Закарпатської обласної служби зайнятості з початку року скористалися 14,6 тисячі шукачів роботи
16:38
Василь Коцан про авторську різьбу закарпатських майстрів
16:21
Інновації ужгородських науковців: як мікробіом допомагає діагностувати та попереджати посттравматичні розлади
16:05
ВККС визначила переможців конкурсу на зайняття вакантних посад суддів у Закарпатському апеляційному суді
15:50
До Закарпаття прибула родина із Дніпропетровщини
15:33
«Таємничі володарі нічного неба»: великий дитячий екологічний конкурс
15:08
Військовослужбовця Мукачівського прикордонного загону відзначили державною нагородою
14:38
На кордоні зі Словаччиною викрито оборудку із приховуванням імпортного товару на 1,5 млн грн
14:21
Закарпатські фехтувальники серед призерів всеукраїнських змагань
14:09
На Тячівщині троє неповнолітніх обікрали платіжний термінал
13:55
Всі новини