
Сирники з бананом

Інгредієнти:
– сир кисломолочний сухий жирністю 5% або 9% – 500 грамів;
– банан – 1 шт.;
– борошно пшеничне – 2 ст. л. (може бути і більше – залежно від вологості сиру і ваги банану);
– цукор – 1 ст. л.
Спосіб приготування
1. Якщо сир не сухий – віджати з нього вологу за допомогою марлі. Сир і банан перебити блендером в однорідну масу.
2. Додати цукор і борошно. Якщо тісто добре тримає форму, то вистачить і 1 ст. л. ложки борошна. Якщо тісто все ще рідке і не ліпиться, потрібно додати ще трохи борошна. Добре перемішати тісто.
3. Поверхню присипати борошном і руками сформувати сирники.
4. Обсмажити на суміші вершкового масла і рослинної олії до рум’яної скоринки 3-4 хвилини з кожного боку на помірному вогні. Можна накрити кришкою, щоб сирники добре пропеклися всередині.
5. Готові сирники викласти на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир. Подавати сирники з улюбленими соусами, сметаною, варенням, медом і т. д.
Смачного!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися