35871
12:57 30.042021

М’ясний рулет з грибами і сиром

Цікаве 1997

Інгредієнти:

– свинина (шия або корейка без кісток) – 1 кг,

– сир – 100 г,

– гриби (будь-які) – 200 г,

– часник – 1 зубчик,

– кріп,

– цибуля – 1 шт.,

– вершкове масло,

– олія,

– сіль, перець.

Спосіб приготування

М’ясо добре промити й витерти паперовими рушниками. Уздовж шматка посередині зробити глибокий надріз (до середини шматка), а від нього – вліво і вправо бічні, не прорізаючи до кінця 1 см. У підсумку м’ясо можна буде розгорнути, як книжку. Накрити його харчовою плівкою, відбити за допомогою кухонного молотка, натерти перцем і сіллю.

Для начинки підготувати гриби. Якщо потрібно, відварити, потім обсмажити разом із дрібно нарізаною цибулею та часником до золотистого кольору. Сир натерти на великій тертці, додати в начинку, поперчити й перемішати.

Начинку викласти на м’ясо й згорнути рулетом так, щоб була повністю закрита. Зв’язати кулінарною ниткою або закріпити зубочистками.

Розігріти велику сковороду з олією й обсмажити рулет на сильному вогні. Коли зарум’яниться, викласти в змащену вершковим маслом форму для запікання або деко.

Покласти рулет у нагріту до 180°С духовку, запікати близько 80–90 хв. до готовності. Якщо почне сильно підрум’янюватися, накрити фольгою.

Готовий рулет дістати з духовки, дати охолонути протягом 20 хв., нарізати скибочками по 1 см завтовшки і викласти на блюдо. Подавати можна як гарячим, так і холодним.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах