Зелений борщ зі щавлем
Інгредієнти:
– свинина – 500 г,
– картопля – 2 шт.,
– морква – 1 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– щавель – 70 г,
– яйця – 4 шт.,
– вода – 2,5 л,
– лавровий лист – 1 шт.,
– олія – 20 г,
– сіль – за смаком,
– спеції сухі – за смаком.
Спосіб приготування
Спершу потрібно приготувати м’ясний бульйон. Свинину з кісточкою або ребра залити холодною водою й довести до кипіння. Варити м’ясо на повільному вогні впродовж години. Потім вийняти його та очистити від кісток, повернути в бульйон. Знову довести до кипіння.
Очистити овочі від шкірки та промити в проточній воді. Картоплю нарізати невеликими шматочками й опустити в киплячий бульйон.
Моркву натерти на середній тертці, цибулю дрібно нарізати. На гарячу сковороду налити трохи олії й викласти подрібнені цибулю та моркву. Обсмажувати 3–5 хвилин на середньому вогні. Викласти готову засмажку в каструлю із супом.
Яйця варити в киплячій воді 5–7 хвилин. Залити їх холодною водою й остудити. Очистити від шкаралупи, нарізати й додати в суп. Для аромату вкинути один лавровий лист. Додати сіль та спеції.
Свіжий щавель промити і нарізати. Вкинути його, коли картопля стане м’якою. Довести все до кипіння і вимкнути. Готовий зелений борщ накрити кришкою й дати трохи настоятися.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися