Гречані котлети з грибами
Інгредієнти:
– гречка – 0,5 склянки,
– морква – 1 шт,
– печериці – 100 г,
– перець – за смаком,
– сіль за смаком,
– рослинна олія – 1 ч. л.,
– борошно – 1-2 ст. л.,
– рослинна олія для смаження – 30 г.
Спосіб приготування:
Помити і відварити гречку в солоній воді до готовності, приблизно 30 хвилин. Можна подрібнити в блендері. Почистити цибулю і моркву. Натерти моркву на середній тертці, а цибулю нарізати дрібними кубиками. Гриби помити і нарізати.
Нагріти сковороду, налити рослинне масло. Обсмажити цибулю, морковку та гриби. Остудити. У мисці з’єднати обсмажені овочі з гречкою. Додати перець, сіль, 1 ч.л. рослинного масла і борошно. Все добре змішати.
Ліпити руками котлетки, фарш пластичний, і легко ліпиться. Обваляти котлети в борошні або сухарях.
Розігріти сковороду. Налити олію. Викласти котлети. Смажити гречані котлети з грибами на середньому вогні хвилини 3-4, спочатку з одного боку, а потім з іншого. Подавати котлети з грибами гарячими з аджикою або овочами.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися