12:15 26.032016

Гречані котлети з грибами

Цікаве 2241

1355331665_kotlety-iz-grechkiІнгредієнти:

– гречка – 0,5 склянки,

– морква – 1 шт,

– печериці – 100 г,

– перець – за смаком,

– сіль за смаком,

– рослинна олія – ​​1 ч. л.,

– борошно – 1-2 ст. л.,

– рослинна олія для смаження – 30 г.

Спосіб приготування:

Помити і відварити гречку в солоній воді до готовності, приблизно 30 хвилин. Можна подрібнити в блендері. Почистити цибулю і моркву. Натерти моркву на середній тертці, а цибулю нарізати дрібними кубиками. Гриби помити і нарізати.

Нагріти сковороду, налити рослинне масло. Обсмажити цибулю, морковку та гриби. Остудити. У мисці з’єднати обсмажені овочі з гречкою. Додати перець, сіль, 1 ч.л. рослинного масла і борошно. Все добре змішати.

Ліпити руками котлетки, фарш пластичний, і легко ліпиться. Обваляти котлети в борошні або сухарях.

Розігріти сковороду. Налити олію. Викласти котлети. Смажити гречані котлети з грибами на середньому вогні хвилини 3-4, спочатку з одного боку, а потім з іншого. Подавати котлети з грибами гарячими з аджикою або овочами.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах