10:13 24.032016
Гарбуз, відварений з маслом
Цікаве
2374
Інгредієнти:
– 1 кг. гарбуза,
– 50 г. масла вершкового,
– 50 г. сухарів мелених,
– сіль – до смаку.
Спосіб приготування:
Очищений гарбуз нарізають кубиками, кладуть у каструлю, заливають невеликою кількістю води, солять, варять до готовності. Варений гарбуз заливають розігрітим маслом, змішаним з підсушеними сухарями.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Рахівщині керівницю поштового відділення засудили за привласнення соцвиплат
08:45
Аварія в Ужгороді: троє постраждалих, серед них двоє малолітніх дітей
08:30
Захист дипломних робіт студентів Фахового коледжу мистецтв ім. А. Ерделі
16:50
На Ужгородщині горів закинутий будинок
16:10
На Закарпатті відбувся XIV Міжнародний творчий симпозіум скульпторів
15:40
Із-за руйнування мосту на Мукачівщині дитину переносили через річку на руках
15:26
Екологічну гру «VIRIDIS» розробили студенти УжНУ
15:12
У Білках засідала комісія з питань захисту прав дитини
14:57
У Великій Доброні відбулася шоста зустріч Закарпатської гастрономічної майстерні – Смаки і Традиції
14:40
Хто буде суперниками закарпатських команд у Другій лізі України з футболу?
14:27
Всі новини
Головне
Публікації
У Великій Доброні відбулася шоста зустріч Закарпатської гастрономічної майстерні – Смаки і Традиції
14:40
Пиячили у вагончику. Ужгородець після застілля зарізав знайомого
12:37
Семеро хустських випускників склали НМТ на 200 балів
11:45
Ужгородка перед багатоповерхівкою створила квіткову оазу
11:20
У півфіналі Кубка області – команди з Берегівського, Хустського та Ужгородського районів
15:30
Всі Публікації
Фото
Відео