10:13 24.032016
Гарбуз, відварений з маслом
Цікаве
2553
Інгредієнти:
– 1 кг. гарбуза,
– 50 г. масла вершкового,
– 50 г. сухарів мелених,
– сіль – до смаку.
Спосіб приготування:
Очищений гарбуз нарізають кубиками, кладуть у каструлю, заливають невеликою кількістю води, солять, варять до готовності. Варений гарбуз заливають розігрітим маслом, змішаним з підсушеними сухарями.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Ужгородські баскетболісти стартували у чемпіонаті Угорщини
13:02
В Ужгороді працювала єврокомісія у межах підкомітету Україна-ЄС
12:37
На Мукачівщині чоловік товк співмешканку по голові пляшкою, а на Рахівщині – батогом
12:08
В Ужгороді патрульні супроводили вагітну жінку до лікарні через затори
11:43
На Закарпатті бізнеси отримали понад 120 млн грн грантів за програмою «єРобота: Власна справа»
11:20
На війні загинув військовий із Королева — 23-річний Ярослав Гелетей
11:01
На Говерлі заблукали двоє туристів: серед них — громадянин США
10:41
У Жнятині відбулося подячне богослужіння в оновленій церкві
10:30
Ігна Григорик створює авторські блокноти
10:05
ВИЙШОВ № 628 НАШОЇ ГАЗЕТИ
10:00
Всі новини
Головне
Публікації
На Мукачівщині чоловік товк співмешканку по голові пляшкою, а на Рахівщині – батогом
12:08
Ігна Григорик створює авторські блокноти
10:05
Хустянин імітує звуки тварин та підгодовує вужів
13:24
Лабубу, Трамп, Богородиця. Ужгородка створює авторські свічки
17:27
У Берегові вшанували пам’ять арадських мучеників
10:24
Всі Публікації
Фото
Відео