10:13 24.032016
Гарбуз, відварений з маслом
Цікаве
2657
Інгредієнти:
– 1 кг. гарбуза,
– 50 г. масла вершкового,
– 50 г. сухарів мелених,
– сіль – до смаку.
Спосіб приготування:
Очищений гарбуз нарізають кубиками, кладуть у каструлю, заливають невеликою кількістю води, солять, варять до готовності. Варений гарбуз заливають розігрітим маслом, змішаним з підсушеними сухарями.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Рахівщині затримали зловмисника, який обікрав місцеву крамницю
15:24
Юний мукачівський каратист виборов «бронзу» на Кубку Світу WKB
15:10
Жителька Івано-Франківська отримала травму під час проходження туристичного маршруту
14:56
Ужгородські баскетболісти здолали львів’ян і лучан
14:11
До суду направлено справу щодо посадовиць НААН за розтрату зерна на 1,9 млн грн
13:47
У Берегові відбувся гандбольний турнір за ІІІ-й Кубок «Ракоці - Геніус»
13:06
У Хусті згоріла частина столярної майстерні
12:36
Виставку про диких комах-запилювачів відкриють 8 грудня о 14:30 в Ужгородському замку
12:12
Смертельна ДТП у Сільці: автомобіль збив велосипедиста на пішохідному переході
11:51
У Берегові провели мандрівку в чарівний світ різдвяної спадщини
11:32
Всі новини
Головне
Публікації
Ужгородські баскетболісти здолали львів’ян і лучан
14:11
У Берегові відбувся гандбольний турнір за ІІІ-й Кубок «Ракоці - Геніус»
13:06
У Берегові провели мандрівку в чарівний світ різдвяної спадщини
11:32
Відбулася битва претенденток на медалі
10:24
У Берегові відбулися річні загальні збори Закарпатської угорської асоціації вчителів
09:40
Всі Публікації
Фото
Відео