10:13 24.032016
Гарбуз, відварений з маслом
Цікаве
2511
Інгредієнти:
– 1 кг. гарбуза,
– 50 г. масла вершкового,
– 50 г. сухарів мелених,
– сіль – до смаку.
Спосіб приготування:
Очищений гарбуз нарізають кубиками, кладуть у каструлю, заливають невеликою кількістю води, солять, варять до готовності. Варений гарбуз заливають розігрітим маслом, змішаним з підсушеними сухарями.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У лісах Закарпаття травмувався ужгородець під час катання на квадроциклі
13:00
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин провела табір англійської мови
12:40
ФК «Ужгород» і СК «Вільхівці» здобули по одному заліковому балу
12:14
У Дебрецені відбулася зустріч угорських родин Карпатського басейну
12:11
У Мукачеві за тиждень народилося 44 немовляти
11:41
Я – донька електрика! Мукачівка створює фігурки із дроту
11:06
На Берегівщині під час пожежі травмувався чоловік
10:38
Зійти на п’єдестал пошани закарпатським волейболістам не вдалось
10:03
ТОП-10 найзатребуваніших вакансій на Закарпатті: середня зарплата — понад 14 тисяч гривень
09:41
У Мукачеві провели мініфестиваль «Родина для кожної дитини»
09:23
Всі новини
Головне
Публікації
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин провела табір англійської мови
12:40
ФК «Ужгород» і СК «Вільхівці» здобули по одному заліковому балу
12:14
У Дебрецені відбулася зустріч угорських родин Карпатського басейну
12:11
Я – донька електрика! Мукачівка створює фігурки із дроту
11:06
Зійти на п’єдестал пошани закарпатським волейболістам не вдалось
10:03
Всі Публікації
Фото
Відео