Капустяна запіканка
Інгредієнти:
– капуста білокачанна – 1 кг,
– морква – 2 шт.,
– цибуля – 2 шт.,
– масло вершкове – 140 г,
– молоко – 200 г,
– яйця – 4 шт.,
– сіль – 0,5 ч. л.,
– перець – за смаком,
– петрушка – для прикрашання.
Спосіб приготування
Цибулю нарізати кубиками. Моркву подрібнити на великій тертці.
Вершкове масло розтопити на сковороді на маленькому вогні. Спасерувати цибулю та моркву, щоб злегка підзолотилися й дали приємний аромат.
Капусту очистити від верхнього листя й нашаткувати. Посолити її та злегка обім’яти. Додати капусту до цибулі та моркви, смажити, поки не випарується волога. Остудити.
У мисці злегка збити вінчиком яйця. Влити молоко і продовжувати збивати, поки яйця не з’єднаються з ним. Залити цією сумішшю капусту, перемішати й перекласти в попередньо змащену олією форму.
Запікати в заздалегідь розігрітій до 200°С духовці впродовж 30 хвилин. Готову запіканку прикрасити листям петрушки.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися