Крем-суп з черемші
Інгредієнти:
– 50 грам вершкового масла,
– 100 грам подрібненої цибулі,
– 200 грам картоплі, очищеного і нарізаної шматочками,
– 300 мл овочевого або курячого бульйону,
– 1 пучок черемші,
– 2 столові ложки вершків 33-35% жирності.
Для подачі: оливкова олія, сметана або соус песто, листки черемші, базилік (за бажанням).
Спосіб приготування:
Розтопіть вершкове масло у сковорідці з товстим дном на середньому вогні. Додайте цибулю і картоплю, злегка обсмажте, посоліть, поперчіть. Готуйте під кришкою 10 хвилин.
Поступово додайте у сковорідку бульйон і доведіть до кипіння. Готуйте на маленькому вогні до розм’якшення картоплі і цибулі. Додайте черемшу, вершки, перемішайте. За допомогою блендера доведітьь суп до однорідної консистенції. Подавайте, додавш сметану або песто, зелень і прикрасивши суп декількома краплями оливкової олії.

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися