10:00 22.032016

Крем-суп з черемші

Цікаве 1950

черемшаІнгредієнти:

– 50 грам вершкового масла,

– 100 грам подрібненої цибулі,

– 200 грам картоплі, очищеного і нарізаної шматочками,

– 300 мл овочевого або курячого бульйону,

– 1 пучок черемші,

– 2 столові ложки вершків 33-35% жирності.

Для подачі: оливкова олія, сметана або соус песто, листки черемші, базилік (за бажанням).

Спосіб приготування:

Розтопіть вершкове масло у сковорідці з товстим дном на середньому вогні. Додайте цибулю і картоплю, злегка обсмажте, посоліть, поперчіть. Готуйте під кришкою 10 хвилин.

Поступово додайте у сковорідку бульйон і доведіть до кипіння. Готуйте на маленькому вогні до розм’якшення картоплі і цибулі. Додайте черемшу, вершки, перемішайте. За допомогою блендера доведітьь суп до однорідної консистенції. Подавайте, додавш сметану або песто, зелень і прикрасивши суп декількома краплями оливкової олії.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді змагалися на чемпіонаті Закарпаття з танцювального спорту
17:03
«Екологічна освіта дітей засобами театрального мистецтва та ігрових практик»: навчально-методичний посібник
16:36
У Хустській ТГ проходить Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)
16:15
У Коритнянському ліцеї відкрили благодійну виставку-продаж трьох місцевих художників
15:52
У Мукачеві за 4 місяці зафіксовано майже 4500 порушень правил паркування
15:38
Рідним загиблого на Донеччині прикордонника із Закарпаття вручили державну нагороду
15:21
На Тячівщині затримали наркоторговця: за місцем проживання фігуранта проведено обшук
15:08
238 осіб з інвалідністю скористалися послугами Закарпатської служби зайнятості з початку року
14:56
В Ужгородському ТСЦ МВС призначили нового керівника
14:44
Відбулося засіданні виконкому Білківської сільради
14:13
Всі новини