3430
11:05 5.082016

Рулет із голландського сиру

Цікаве 2427

рулетІнгредієнти:

– 2 кг сиру голландського,

– 800 г м ’яса меленого (курятини або телятини),

– 280 г моркви вареної,

– 4 яйця,

– 80 г жиру,

– 120 г цибулі ріпчастої,

– 80 г зелені петрушки та кропу,

– сіль, перець чорний мелений – за смаком.

Спосіб приготування:

Голландський сир розрізають на два рівні шматки, опускають у воду, що кипить, і прогрівають 1-2 хв. Потім сир кладуть на обробну дошку і розкачують пластами завтовшки 1-2 см.

На середину шматка кладуть фарш, формують рулет, кладуть у холодильник для охолодження.

Перед подачею на стіл нарізають кружечками, прикрашають зеленню. Можна подавати з тертим хроном та сметаною.

Для приготування фаршу: мелене м’ясо ще раз пропускають через м’ясорубку і додають до пасерованої на жирі цибулі. Все підсмажують до готовності. Потім додають подріблені моркву і круто зварені яйця, зелень петрушку та спеції, добре перемішують.

Можна використати фарш з печінки або грибів.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах