Рулет із голландського сиру
Інгредієнти:
– 2 кг сиру голландського,
– 800 г м ’яса меленого (курятини або телятини),
– 280 г моркви вареної,
– 4 яйця,
– 80 г жиру,
– 120 г цибулі ріпчастої,
– 80 г зелені петрушки та кропу,
– сіль, перець чорний мелений – за смаком.
Спосіб приготування:
Голландський сир розрізають на два рівні шматки, опускають у воду, що кипить, і прогрівають 1-2 хв. Потім сир кладуть на обробну дошку і розкачують пластами завтовшки 1-2 см.
На середину шматка кладуть фарш, формують рулет, кладуть у холодильник для охолодження.
Перед подачею на стіл нарізають кружечками, прикрашають зеленню. Можна подавати з тертим хроном та сметаною.
Для приготування фаршу: мелене м’ясо ще раз пропускають через м’ясорубку і додають до пасерованої на жирі цибулі. Все підсмажують до готовності. Потім додають подріблені моркву і круто зварені яйця, зелень петрушку та спеції, добре перемішують.
Можна використати фарш з печінки або грибів.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися