Суп із часниковими галушками
Інгредієнти
для супу:
– курка – за смаком,
– картопля – 2–3 шт.,
– морква – 1 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– сіль, спеції – за смаком,
– кріп;
для тіста:
– вода – 80 мл,
– борошно – 240 г,
– яйця – 1 шт.,
– сіль – 0,5 ч. л.;
для начинки в галушки:
– масло вершкове – 50 г,
– кріп,
– часник – 2–3 зубчики.
Спосіб приготування
Насамперед треба зварити курячий бульйон. Додати картоплю й посолити. Потім зробити засмажку з моркви та цибулі.
Далі готуємо галушки. Борошно змішати з сіллю, яйцем та водою, замісити тісто. Залишити його на 20 хвилин. Розділити тісто на три частини і з кожної розкачати тонкий пласт. М’яке масло змішати з часником та кропом. Змастити масляною сумішшю розкачане тісто, посолити. Скачати щільні рулетики, добре защипнути, після чого нарізати їх на галушки.
Додати до супу засмажку та вкинути галушки, варити 5–7 хвилин. Всипати спеції. Вимкнути вогонь і додати до супу кріп.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися